Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu yorumunuz geldi onun dışında başka bir yorum gelmedi.
1980 yılında ikinci kere zirve yaptığı iğne attığı seviye ile bu sene dönüş yaptığı seviye aynı alttaki dönüş seviyeleri de aynı ancak dipler ve tepeler yükseliyor zaman dilimi de kısalıyor ben 2024 yılında en asgari 28 dolar ı görebileceğini tahmin ediyorum bu sene 20 dolar seviyesinden aldığımız gümüşü 28 dolara satmamız ise paramızın dörtte üçünü kaybetmemiz manasına geliyor onun için ben 3 senedir düşen bıçağı tutmak ve parçalı işlemle kâr alarak ortalama düşürerek devam ettirmekten yana oldum.
Grafiğin hiç bir yerinde bu sistemle hareket edenin terste kaldığı görülmüyor.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()@Diebright ve @Kerim5461 ve @REŞAT12 ustalarım,
Görüyorum ki, elbirliği ve emeklerinizle yaptığınız teknik yorum ve grafiklerinizi böyle zamanlarda daha bir önem arzediyor..
Sizlerden Allah razı olsun.
Güzel yürekli insanlar! Sizler gibi ustaların yorumları olmasa inanın bu foruma uğramak zaman kaybından başka bir şey değil.
İyi ki varsınız.. Terste kalanların yoğun olduğu bu forumda kıymetiniz takdire şayan..
Hep selâmette olasınız.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Biraz önce bir grafik attım yükselen kanal var bu kanal içinde zig zag çizip bir önceki kama gibi alta kırılım yapmasa bari. Normalde bu yükselen fm lar alta kırar biliyorsun. Altta trend desteği var bakalım alta atarsa bu destek hattından döner mi yoksa o hattı da alta mı kırar böyle bir kırılım olursa? Takibe devam bakalım.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Kapanis alması gerek ancak stoch rsi tepeye doğru gidiyor 4s grafikte. Fiyatlar çokta yükseltmeden gidiyor hem de. Örneğin bu şekilde gösterge siserek diyelim en fazla 20.7-20.8 usd lere geldi. Asamadi ve gösterge de tepede oradan bir sert satis daha geldi bu kez 19.91 usdnin de aşağısına gidebilir. Bir önceki sert satışı mesela 21.3 usdyi kiramayip 21.14 usd civarindan üst üste satis fitilleri ile yedi. Önceki sert satış ise 21.98 usd kırılmadiktan sonra geldi. Yani tepeleri aşağıya taşıyor. Gösterge yukarıya gittikçe ons degeri daha iyi seviyelerde olsa bari. Yoksa bir sonraki satışı dedigim gibi farzı misal 20.8 kırılmadı diye yiyip daha asagilari gösterecek.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()20.26 üzerine atıp kapanış alması lazım bence. Ondan sonra üstten tepelerden gelen direnç hattı anlık direnç seviyelerini takip edeceğim ama buraları aşması gerek önce.