Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()En başta bizi yönetenlerin tabi ki
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()O sorgulamayı yapmak her daim gerekli Rabbim neslimizin gözünü ve gönül kapısını açsın, açsın ki onlar önünü görebilsin.
uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Teşekkür ederim. Tabi şunu da unutmamak lazım onlar neden güçlü ve bu kadar hakimken dünyaya biz neden güçsüz ve sistemsiz bir ülkeyiz. Bunu sorgulamak lazım kendi içimizde
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hayırlı sabahlar ve bol kazançlar
Viop güne pozitif başladı.
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hayırlı sabahlar bereketli günler olsun, dikkatiniz gerçekten takdire şayan ve analiziniz çok isabetli. Bu zamanda görebilen göze sahip olmak güzel Rabbim gören gözlerimizi artırsın inşaallah.
1BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Bence kafa yorma kardeşim onşar farklı Bi dünyada aramızda asırlar var. Kafa yapısı ve güç olarak.
Bunu kabul edip anı yaşayıp mutlu olcan. Sevdiğin şeyleri yapcan siyaset takip etmicen. Malesef gençler ve düşünen insanlar çok yoruldu bu ülkede :(
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DmrDemir ()Ape coin iskelet olmasın
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()o kadar çok mevzu var ki.
Hangi birine kafa yoracam bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Denemeden durmazlar ki onlar gizli mesaj verirler dalga geçer gibi Bi bakmışsın olmuş. Uyanık olmak lazım. Çevremizdeki ülkelerin konumuna bakıp anlayabilirsin ne demek istediğimi
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Elon yeni dünya düzenini şekillendirmek için çıkarılmış piyondur aslında. Twi. ter bilerek ona verilmiştir. Kendi isteğiyle yaptığı bir yatırım değildir. Böle Bi oyuncuya ihtiyaç vardı planları için o da oyununu oynuyor işte. Hedefin net biz olduğumuzu ara ara gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
Paratakip1 ()Short işlem açmış onu söylüyo
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Bu dikkate like yakışır.
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()yani yeni bişey mi deneyecekler
-1BeğenmedimŞikayet
aytekugur ()Kripto sell
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Vayyy harika detay.
3BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Resmi zoom yap hocam sonra topluluktan yukarı çekilen adamın tshirt üne bak ay yıldız var orda. Ayrıca pantolon beyaz thsirt kırmızı :(
0BeğenmedimŞikayet
AkutBeyi_06 ()Aynen üstadım güzel bir analiz olmuş saolasin
0BeğenmedimŞikayet
gm2717 ()Bunu nereden buldunuz hocam :/
0BeğenmedimŞikayet
Harby32 ()2023 yılı temettu ödemesi yaklasik 0,20 tl ve iki taksit halinde verecek. Haziran ve kasim aylarinda.
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @htc54 alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Görsel hakkında san. alçılardan bir yorum geldi. Çokta beğendim.
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Yine ne kurban edecekler hocam bu görseller hakkında sizin yorumunuz nedir.
0BeğenmedimŞikayet
serdargurbetci ()Ne verdiğini bulamadımki birileri yazmış 4 tl ama anlamdım baktım sağa sola görmedim ne kadar. VErdiğini
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Abi 23000 ile vereceği temettü rakamını çarp.
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serdargurbetci ()Slm kardeşim bir sorum var Kardemir D temmttü verecekmiş açıklanmış ama ben anlamıyorum bende23000 kot var var buna kaç tl temmttü düşer
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Üstadım görsel için şu yorumu çok beğendim. San. allar dikkatli olmalı.
2Bitcoin için Şahmeran_2525 (19 dakika önce)
Bu resim i gördüğümde benim jeton aklıma geldi Mengen uçları sivri olduğu için oradaki herhangi bir ürünü almak imkansızdır, yani para ile aldığınız jeton hile ile size hiç bir şey kazandırmaz sadece kasa kazanır, dolayısıyla dolandırıcı mask siz kaybetmeye devam edeceksiniz diyor
https://altin.in/calculator
AkutBeyi_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gececadilari ()altın ons ve gümüş ons yoeumu alabilirmiyiz bu tarihler için
0BeğenmedimŞikayet
AkutBeyi_06 ()aynn yapacaklarmış üstad stanıst bunlar Allah fırsat vermesin
1BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Yine şeytani bir planın peşindeler ama en büyük tuzak kurucu alemlerin Rabbı olan Allah dır, bunu unutuyorlar.