Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş1515 ()Çok saolun hocam stop olayını çözmem lazım bugün astoru beklettim kötü kapattı ondaki durum düzelmemi
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Direncten dönüyor egkyo grafiğini attım onun bence iyi düşe kaklar ama gide
Gümüş1515 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş1515 ()8.11 hocam burda mesajlar yazdığımız halde bazen düşmüyor galiba
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Allah razı olsun üstadım, 125 lot talep etmiştim benim banka uyg. kaç lot olduğunu göstermiyor..
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İlk gün başvurana 71 sonra düşmüş olabilir . Hayırlı kandiller hemşerim
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hayırlı kandiller hemşerim arzdan 70 lot gibi hesapladım, artan para hesaba geri yatmış
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Hayır ben yükseliş bekliyorum. ama. endekse paralel
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Alım maliyet kaç
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş1515 ()Hocam emlak g y o geçen hafta aldım yerinde sayıyor beklenti 11 12 deniyordu siz düşüş mü bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()10milyae daha yapacak
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Cuma günü varlik fonu 4.2 milyar tl lik alım yapmış bu muazzam bir para ama yinede varlik fonu emeklilik fonları nasil olsa bunu düşürmezler diyede buna yaslanmamak lâzım çünkü borsada para biter mal bit bitmez derler :))
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Endex yarın aşağı salarsa belki önümüzde ki günlerde yine gelir izleyelim bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Abi 6.3 alım yeri imiş aslında
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eyvallah hasan eline sağlık tsk ederim.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@deLiogLan_ bilgine