Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Tum hocalarimizin emegine saglik diyoruz...19 ons gelirse alcaz gelmese de sorun yyok kndim icin.
shadowbender için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
shadowbender ()Hocam benim TL olarak yazdığıma bakmayın buradaki arkadaşlar için yazıyorum. Ben 1/3 gümüş geri kalan 2/3 dolar dayım. Dolardan gümüşe dönüyorum.
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Ful tlde bekliyoruz hocam
0BeğenmedimŞikayet
shadowbender ()Kanalın ortasına geldik tepki gelmesi lazım aksi halde 19.60 lara kadar geri çekilme olabilir. 1/3 gümüşte devam ediyorum TL de 12.60-12.70 arasındayken alım yapmıştım Eğer onsu 19.60 lar gelirse tekrar bir parça daha alım yapacağım.
0BeğenmedimŞikayet
shadowbender ()ikinci mesajımda kanaldan aşağı yönlü çıkma ihtimalinden de bahsettim. Ama sonucun çok değişeceğini düşünmüyorum. Elinde sonunda büyük bir yükseliş bekliyorum.
yete için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yete ()hayal dünyasııı
0BeğenmedimŞikayet
shadowbender ()Bu iyi senaryo dikkat ederseniz daha düşüş kanalından çıkamadık. Eğer alım yapmayı düşünen arkadaşlar varsa bahsettiğim retest geldikten sonra alım yapılırsa daha garanti olur düşüncesindeyim. Kötü senaryodan bahsetmek istemiyorum. Toplamda 1/3 gümüşteyim kanaldan aşağıya doğru bir gidiş olursa alımlarımı sürdüreceğim.