Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ters düz bir sürü kulp fincan var ancak formasyonlara güvenim %50 dir. Esas benim dikkat ettiklerim. Önceki dipler önceki tepeler ve hareketli ortalamalar. Bunlar aşılıyor mu ona bakıyorum. Yoksa formasyonlar sadece ya çalışırsa düzeyinde. Genelde de çalışmaz.
bönbönbakan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gecen haftalarda kiramayip direnc olarak çalışan ve sert satış yemesine sebep olan 22 usd yi önce bir kırsın da. 22-22.5 usd arasi kolay geçilecek bir yer değil. Tahminen o Aralık asilirsa 22.96 usd hızlı gelir. Sonra yine 23.44 usd gibi takılır. Yine 24.365 usd üzerinde günlük kapanislar gelir mi diye bakarız. Yani ancak bu şartlar Altın da bir önceki zirve olan 24.636 usd rahat aşılır. Yol uzun bakalim. Daha geniş bir canak sonrası kulp yapıp yukari mi kıracak yoksa 20.59 usdlerden 20.42 usdye uzanan ters bir çanağın kulp hareketini yapıp aşağı mi kıracak bakıyorum. Ters canagin kulp hareketi olursa en fazla 22.5 usd yapar. Ancak geniş bir çanağın kulp hareketindeysek zaten güzel yukari gider.
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bönbönbakan ()Yok mu başka bir formasyon , fincan mincan kulp mulp , flama mılama :)
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bönbönbakan ()İnşallah bugünler de geçecek kardeş bilmukabele
istifaediyorum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()İmşaallah bönbönbakmaktan kurtulacağız kardeş saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Umut dünyası. Gumus omuz versin de güzel bir tobo yükselişi görelim.
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Hocam adam formasyonu sonucu 22.96 geldi diyelim ordan üst kanala hedef 24.63 . Asıl soru 24.63 ten mi satıcaz o kadar dibe düşüyorsa daha yukarı çıksın 25 leri geçsin artık.
0BeğenmedimŞikayet
bönbönbakan ()Hemen de nerden omuz verdin gözünü seveyim ya :)