Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 01:52:06
EUR 36.1869 01:52:06
USD 34.5399 01:52:06
ALTIN ONS $2669.6100 01:52:06

Konu: Euro

Trend hattından destek almış aslında bir parça alınır dı 20.75 te. Bakalım hat üzgünde devam edebilecek mi? Benim son alım 20.02 idi.

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Haklısın dostum siz de allaha emanet olun kendinize iyi bakın

_sans_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_sans_ ()

Merhaba!
Allah razi olsun dostum!
Gerek yaşamak için gerekse yatırımlarımız için mücadeleye devam! : ))
Allaha emanet olasın!

Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Aleyküm selam dostum iyiyim sagol sen nasilsin

_sans_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_sans_ ()

Selamun aleykûm Rock!
Nasıl durumlar?

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Eyvallah kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Estufurullah dostum bak isine ben de devamli duramıyorum burda

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Ağırlık gümüşte diye o tarafa bakıyorum daha sonra buraya yönelecem sanal metali bırakacam inşallah. Yakında daha çok uğrarım büyük ihtimalle buraya. :) dediğin yerlere bakacam kardeşim son duruma bakmadım şuan. Bazen geç yazıyorum sana kusura bakmayasın tamam.

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Dostum sen garantici adamsin aslinda kapanısları takip edip asıl alinacak zaman rsi 50 ustünde artik

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Ah be kardeşim son dibi kaçırdık 19.75 te alınırdı şu gümüş yüzünden kaçırdık. :( daha önce alımım var 2 noktadan orası da 3 olurdu almış olsaydım. :( nasip. Takibe devam inşallah… ben çıkacam bi merhaba diyim dedim kardeşim. Sonra yine görüşürüz tamam.

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Marifetleri bu grafikte gayet güzel görulüyor destegin umarım devami gelir

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Teşekkür ederim sağolun. Hayırlı geceler…

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Aynen. Zaten son alımım satınca bir daha almayacam. euro falan alacam.

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Su gümüsü sevemedim bi türlü sterlin gibi o da bi dengesiz yukselisi de dusüsü de

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

İyiyim sükür dostum bu aralar teknik grafik acamıyorum acarsan beni de bilgilendir lütfen rsi günlukte hala 50 Altın da sanırsam atarsa rahatlar diye düsünüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Aynen kardeşim sende demiştin. Ben ozaman da trend üzerinde kalması gerek falan diye yazmıştım ama bukadar dip görmüşmüydüm onu hatırlayamadım. Zamansal olarak destek seviyesi değişiyor bu trend hatlarında. 20.02 de destek vardı onu kırdı alta ve trend desteğine indi. Ben 20.02 de alım yaptım en son ama 19.75 kaçırdım. Bu ara yoğun bi gümüş takibi yapıyorum ağırlık o tarafta ondan sebep bakamadım fazla şimdi bakınca attım grafiği. Trend hattı üzerinde kapanışlar aldığı zaman toparlar diye düşünüyorum ama diğer göstergeleride iyice incelemek gerek bakalım. Sen nasılsın nasıl gidiyor dostum?

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Slm dostum gecen hafta ben de yazmıstim 19.70 e göz dikti diye gelmiş rakam burda görunmese de bundan sonrası 20.05 üstünde kalması gerek ilk etapta sanırım sence nasıl

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

19.75 olacaktı orası yanlış olmuş klavye hatası özür.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum