Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()26,30 da da 24,2 de de aynısı oldu her şeyi fed e faiz kararına varlık alımına bağlayanlar kaybetti 21,4 lardan zizag çizerek hem de varlık alımını azaltım dedikten sonra yukarı gitti şimdi faiz resesyon v. s çeşitli hilelerle oyalayarak manipüle ederek insanların parasını soyuyorlar ortak akıl işlese hiç bir hükümleri yok. Kâr alarak ilerlemek lazım şu an 22 dolar a maal ettiğin gümüş seneye 44 dolar olduğunda zarardasın ortalamayı öncelikle sıfırın Altın a çekmek lazım ytd.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sağol abi Allah razı olsun. Hayırlısı olsun abi bende girişlere devam ediyorum bakalım. Nasıl hareket edecek doğrusu bende merak ediyorum? Bununla birlikte fazla gideri yok gibi diyorum alta ama bakacağız artık. Zaman içerisinde çıkışlı inişli halde devam etme durumu belki olur ama biryerden dönmesi gerek en azından bir tepki gelmesi gerek diplere çekildi baya grafikler.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim eline sağlık daha önce de grafiğini gördüğümü ve düşme ihtimali olduğunu düşündüğüm halde gene de bilerek girdiğimi yazmıştım. Zaten ille de çalışacak diye bir kural olmadığı konusunda da size katıldığımı belirtmiştim gümüşü aşağıda yakalarsın da yukarı sıçrayınca telafisi zor oluyor uğraştırıyor. Düşmesi çok daha iyi. Çalışmalarının devamını bekliyorum teşekkür ederim.
@Erenc size cevap yazan olmamış ben fikrimi yazayım. Ben olsam TL ile ancak imkansız gibi gördüğüm dip seviye ve altını görmedikçe almam zaten elinde az bir TL kalmış o da kazanmasın gene de kara senin. Hazır düşüş yakalamışken bedava dolar gümüş topla nasıl olacağını 30 Haziran 2023 ten beri payşlaştım yaklaşık 10 gündür gene yazdım biraz evvel gene yazdım istersen sayfama bak karar senin ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Belli bir program ve disiplin çerçevesinde gidince gümüş öyle bir şey ki rahatlıkla ortalamayı sıfırın altına çekme ve bu makasla bile işlem imkanı veriyor.
@Abbas_baş
Sağ olun sistem aynı nasıl ki yukarı çıkarken çökecek demedik 17,48 e kadar girdik çıktık ve 24,60 a kadar çıkışta da uçacak demeden girdik çıktıksa gene aynı sistem trend destek direnç takibiyle çoğunu tutup birazıyla aşağıdakini yukarı yukarıdakini de aşağı çekerek devam inşaallah.
@34Mert54 yukarı harekette genelde aynı dolar ı çıkıp gram artırmayı tercih ediyorum
Biraz evvel daha aşağı düşme ihtimali gördüğüm için de daha az dolar verip hem de gümüş hem dolar artırmayı tercih ettim. Şu an yukarı dönüş yok isterseniz şimdilik dolar artırmayı da ihmal etmeyin. Yukarı dönüş başlayınca da 24,60 a giderken yaptığımız gibi desteklere indikçe azar azar dolar ekleyerek gram artırırsınız tercih sizin Dün de yazmıştım uzmanlar gümüş uçacak dedikleri zaman biraz daha tedbirli olmakta fayda görüyorum. Gümüşün yukarı dönüşü belki gecikebilir. Şimdiye kadar bu konuda genelde kârlı çıktım.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Abi ben elimde planlı beklettiğim miktarı yazmayayım ama yeterince var eklemek için. Son alımı biliyorsun tepeden bekledim 21.46 da aldım hedefim idi gelince aldım devam etsin yine alacam kim ne demiş bakmam ben zaten planlı alım yapıyorum en tepede full çıktım buraları hesap ettikte girdik zaten. 24.3 te yazdım ben sarkma derin olur buradan sarkarsa diye. İhtimalleri düşündük ve öyle de oldu şimdi işimize bakıyoruz sıkıntı yok düşsede yok çıksada yok. Şimdi buradan ne yapacak onu takipteyim. Kolay gelsin…
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Olsun tabi ki formasyon ille çalışacak diye bir şey yok paylaşımınızı da gördüm çok düşerse alttan iki katından fazlasını ekler onunla aşağı çekerim ani yukarı dönüş yaparsa da elimde dursun zaten 6979 dan girdiğimi 7040 tan çıkıp 6858 e çektim daha az dolar verip daha çok gümüş aldım 17,48 den beri biriken dolarları kullanıyorum. Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()@REŞAT12 abi alt yorumda o 2 li dibi 10 saat önce çizdim ben bak! İhtimal üzerine çizdim tabi illa çalışır diye bir kural yok. Zaten yorumda da yazdım. Saygılar…
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet birkaç gündür yükseliş olacaksa en olası ihtimal ikili dip oluşması ile yükselmesi diye düşünüyorum. 21.178 usd nin birkaç cent Altın a düşüp oradan hacim toplarsa belki. 21.26 usd bile yaptı ancak alıcıların henüz cazibesini çekmedi görünüyor. İkili dibi pas geçerse 20.59-20.86 değerleri benim için önemli. Açıkçası 20.59 usdnin aşağısına gitmemesi gerek. Yoksa gumus yatırımcısını biraz bekletebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()@Diebright alt yorumdaki grafiğe bak! 9 saat önce atmışım o en iyi ihtimali. :)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Yalan mı olacaktı ama klavye azizliği çok oluyor bu ara, nedendir bilmiyorum. :)