Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 01:10:50
EUR 36.1869 01:10:50
USD 34.5396 01:10:50
ALTIN ONS $2669.6100 01:10:50

Konu: Euro

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar… euro 20.02 desteği önemli bir destek şuan. Trend desteği noktasında ve gece ekleme yaptım buradan. Üstte alım vardı ortalama düşürmek için aldım. Olası düşüş için destekleri ekledim. Yalnız sağlam destek hattı üzerinde şuan dediğim gibi. Bereketli kazançlar…

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Ev sahibi ille de tl isterim mi diyomuş

exchangeoffice için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

exchangeoffice ()

gurbetçiler ev almak için satıyor.

ARMAGEDDON_07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Ee iyi hedef yikseltmißsin

alsatci için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

alsatci ()

17,50 den hiç durmadan çıktı düzeltme 18,50 olursa parça giriş yaparım

Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Valla gümüş bakmaktan euro ya bakamadım bile. Karıştı her taraf.

0BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Dostum bu 19.70 e gidiyor sanki

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ARMAGEDDON_07 ()

Nakit var ama bankadan alamadığımız için ekleme yapma işi su an için bitti gibi görünüyor fiziki almak ve saklamak sıkıntı borsaya ve %27 günlük mevduatta tutuyorum nakitimi başka bi gidecek yerimiz kalmadı bide arada cripto alıp satıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Güncel duruma bakmadım ama onlarda sanırım daha az makas farkı var. Sen istersen birde onlara sor bankalar cıvıttılar iyice. Ons ta sarkma durumu halâ var tehlike geçmiş değil devam ediyor. Takipte olmak gerek. Düşerse alttan eklersin nakit varsa bende öyle yapıyorum. Hayırlı günler…

0BeğenmedimŞikayet

Alpslan ()

euro satmıyor, 20.40 dan aliş 20.25 satış

0BeğenmedimŞikayet

ARMAGEDDON_07 ()

euro almak için yazmıştım sana cevap için teşekkürler gram almıştım 1143den eklemede yapamıyorum 47 TL makas var bankada dahada aşağıya sarkar diye endişeliyim elimde TL var ama alamıyorum makastan dolayı dövizciler bu seviyeden gram ve Euro satıyor mu makas orada da aynı mı su anda

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Zararda olduğun ons tarafı ama sen euro ya yorum yaptın. Neyse tamam önemli değil ama daha dikkatli yorum yap birdahakine. Altın tarafında sarkma devam edebilir böyle bir ihtimal var. Ons biraz sakat yerlerde geziyor. 1800 inme durumu var. Ons sordun onada cevap vereyim dedim. Düzeltme bitti gibi görünmüyor kısacası. Hangi seviyeden aldın bilmiyorum ama zaman sorunun yoksa sabret bekle zararına satma bence.

0BeğenmedimŞikayet

ARMAGEDDON_07 ()

Zazardayız dostum olur böyle şeyler laf çarpmak için demedim

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Burada sanki dalga geçer gibi yorum yapmışsın bu seviyeden kim veriyor söylede bizde alalım diye. Ben burada aldığım seviyeyi değil destek seviyesini yazdım. Bana sanki dalga geçiyorsun gibi geldi okumadan yorum yapmışsın iyi oku dedim ya sana.

0BeğenmedimŞikayet

ARMAGEDDON_07 ()

Kime yapmışım

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Olumsuz yorumlar yapıyorsun kardeş

0BeğenmedimŞikayet

ARMAGEDDON_07 ()

Hocam şu ons ne olacak Altın da zazardayız

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Kardeşim uzun vade tahminleri yapmıyorum ben kısa gidiyorum bazen anlık dahi takip yaparım ancak uzun vade ve veriler konusunda iyi değilim daha doğrusu tercih etmiyorum. Kısa da dahi ne olacak bilemezken uzun işi bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

Alpslan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Nasıl yani? Ben burada bu seviyeden mi aldım yazmışım? Belirttiğim seviyede iken aldım dedim parite ile. Tabiki makas farkı var ben 20.02 desteğini yazdım burada aldığım seviye olarak demedim biraz iyi bakın ekrana sonra yorum yapın bence. Göz sağlığı önemli tabi iyi bakmak gözlere.

1BeğenmedimŞikayet

ARMAGEDDON_07 ()

euro yu bu seviyeden kim satıyor söyleyin bizde alalım

0BeğenmedimŞikayet

Alpslan ()

Evet Tl olarak aldim. uzun vadede ne olur sence

2BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

parite ile aldım usd ile 20.02 de. Parite rakamı şuan aklımda değil bakmam lazım. Siz TL ile mi aldınız?

Alpslan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Alpslan ()

Kaçtan aldiniz , bende girdim en uygun Akbank verdi, 20.30 dan

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Sagol kardesim sana da hayırlı günler

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Sağolasın kardeşim aynen güvendik girdik inşallah pişman etmez bizi. :) gerçi ekleme durumu var sıkıntı yok salarsa da ekleriz alttan. :) hayırlı günler kardeşim. Kendine iyi bak. :)

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Sagolasın dostum iyiyim benim alımlar bitti su an icin. destek hattına bende güveniyorum burdan hep güzel tepki almîs. top euro da artik bereketli olsun

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Vayy dostum sağolasın nasılsın? Sağlam destek hattına indi dayanamadım daldım oradan bir parça. :) sarkma olsada ekleme yaparım dedim ama trend hattı alttan gelen destek hattı. Bana sağlam gibi geldi girdim ama hayırlısı bakalım. Sen ne yaptın alım vardı sende galiba ama bayadır görüşemedik ne yaptın sattın mı tepede yeni alım var mı?

1BeğenmedimŞikayet

Rockybalikayv ()

Aleykum selam ellerine saglik kardesim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum