Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()21.45 geldi yukari atti, tekrar beklemeye gectim.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Asagilari gorebiliyormusun. Ilk hedeflerin geldi.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tam 21.465 de kaldi. 21.45 gel dedik, gelmedi. Herhalde asyaya kalacak...
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hayır teknik olarak şu ana kadar gelişine bakarak nasıl bir formasyon oluşabilir.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Reşat usta yorum yaparken gözden kaçtı senin yorum ne yaptın telden bakamadın mı hiç? Senin grafik te bakmak istediğin yerleri tam anlamadım ben diplere mi bakmak istiyorsun sen?
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de 9 aya kadar olan kısa vade için sormuştum Şubattayız daha önceki iğnelere de bakabiliriz en son dip 23,290
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Benim gönderdiğim grafik TL değil ons grafiği zaman aralıkları ve diplerdeki yükselişi gösterdim bilgisayar kapandığı için açıklama yapamadım.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Reşat ustam gümüş TL tarafına bakmadım bu ara ons tarafına bakıyorum ben. Uzun vade de hiç bakmadım benim işim genelde kısa da. Anladığım kadarıyla bakmak istediğin yerlere bakarız müsait olunca tamam.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dipler Bilgisayar kapatmadan bu bir
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Telden bak PC de mi bakıyorsun hep? Ben telden bakıyorum valla. :) sanırım PC ye alıştın sen.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Grafik üzerinde göstermem gerekiyor. Google ı programlardan kaldırdım kapanma problemini çözdüm bilgisayar kapanmıyor ama bu seferde grafik açılmıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()@REŞAT12 hocam
Eyvallah!
Bu forumdaki her kardeşimizin sizler gibi düşünmeye inanın çok ihtiyacı var.
Keşke taşlamadan taşlanmadan istişare ile yorumlara farklı pencereler aşılabilseydi.. İşte o zaman gerçekten burası harika olurdu.
Ümit ederim ki, buraya uğrayan bütün ustalar, yüreği güzel insanlar bu farkındalığı yakalar.
Takiptesiniz üstadım.
Duâ ile..
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()altın a imzamı atarım bu yorumun. Saygılar…
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Emek veren herkese benim şahsen saygım sonsuzdur. Fikir olarak anlaşamadığım dahi olsa emek verip güzel olumlu bir çizim ve analiz yapıyorsa takdir eder saygı duyarım. Bazen ben göremem başkası görür bazen de başkası göremez ben görürüm bu iş bana göre böyledir. Her daim her tahmin tutmaz. Ama şu var, normali yazarsın da anormal hareket eder onda bir hatası yoktur çizenin bana göre. Bazen normal birşey görüp çiziyoruz bakıyoruz tam tersine hareket ediyor ona yapacak bir şey yok çünkü biz normale göre hareket ederiz yazıp çizerken.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Lütfen kimse kimseyi taşlamasın ama doğru ama yanlış herkes ne görüyorsa paylaşsın istişare etsinler biz de faydalanalım. Yt.
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()Kıymetli kardeşim,
Emek verip çizdiğin grafikleri ve yorumları uzun süredir takip ediyoruz. Alım yapın, satış yapın demediğinin de farkındayız.
Emeğine yüreğine sağlık. Burada yazan ve çizen kıymetli ustaların takibi için buradayız.
Bırak, eleştiren, taşlayan taşlasın.
Allah razı olsun.
Selâmetle.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Yıllıkta neye bakacaksın Reşat kardeşim? Uzun vade işi bana göre değil ama nerelere bakmak istiyorsun ona göre çizeyim birşey.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ekran kapattığı için paylaşamıyorum yıllık grafikten teknik analiz yapabilir misiniz 9 aya kadar vade için. Teşekkür ederim.