Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0438 20:15:00
EUR 36.7947 20:15:00
USD 35.2263 20:15:00
ALTIN ONS $2615.6550 20:15:00

Konu: ons altın usd

Merhaba...

Orta ve uzun vade ons Altın $ Logaritmik ve Lineer ölçekte ayrı ayrı hareket alanları ile ölçeklerin farklı karakteristikleri, önemli seviyelerde gerçekleşen hareketler.

Not: Düşecek, çıkacak grafiği değildir, bilgilendirme amaçlıdır.

Ytd...

LOGARİTMİK

LİNEER

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Üstad ben haksızlığa hiç gelemiyorum bir insan her zaman dürüst olmalı bir hata varsa da özür dilemeyi bilmeli bunları karşılıklı olarak herkes yapabilmiş olsa hiç sorun çıkmaz. Ben orada tarafkirlik yüzünden bir çok arkadaşımı sildim. Yanlışa yanlış demek için adam seçiyorlar adamına göre yanlışa yanlış diyorlar bu olmaz benim kitabımda bu yok. ayar sızın birisi kendisi ile hiç muhabbetim yok tanımam etmem adam geldi bana hakaret etti Murat de vardı ben ona yorum yapmıştım bir konu hakkında aynı sana yaptığım gibi onada yazdım karşılıklı yazışırken bu ayarsız geldi benimle dalga geçti durduk yere bende tabi haliyle tepki gösterdim meğer bu kişi benimde arkadaş çevremin tanıdığı imiş baktım bunun yaptığını örtpas etmeye sanki birşey yokmuş gibisinden yorumlar yapmaya başladılar ben onlardan buna bir tepki beklerken onlar bunu normalmiş gibi gösterdiler bende buna tepki gösterdim ve yaptıklarının yanlış olduğunu ve yanlışa yanlış demelerini istedim senin var diye biz arkadaşımıza laf etmeyiz havalarına girdiler yani bir anlamda tarafkirlik yaptılar ki yanlışı da biliyordular sustular uyardım olmadı hepsini engelledim bu tarafa geçtim. Hakan abininde arkadaş çevresi bunlar tabi ve o da sessiz kalmayı seçti arada kalamam dedi onunla bir sorunum olmadı ama yaptıkları iş değil yanlış işler bunlar. Bana birde diyorlar ki burası sosyal medya sanal alem burada herşey olur dedim iyide ben sizinle yazışıyorum selam verip selam alıyorum hal hatır soruyorum insanlığın sanalı manalı mı olur böyle saçma bir laf olur mu ya. Yani tarafkirliklerine kılıf uydurmaya çalışırken nekadar saçmaladıklarının farkında bile değiller. Bir insan normal hayatında da sanalda da aynıdır bana göre. Normalde düzgün ahlaklı ama sanalda herşey serbest anormalde olabilirsin sorun yok iyide böyle bir şey olabilir mi ben hayatım da bukadar saçma bir mantık ve zihniyet görmedim. Bilmiyorum usta bana ters işler bunlar ben böyle şeylere her daim karşı çıkarım bunun acısını da çok yaşadım ama bundan da taviz vermemeye çalışıyorum. Gençliğini bilemem ama eğer bu şekilde yapmışsan iyi etmişsin boşver. :) şimdilerde fazla diyaloğa girmiyorum bu zihniyetteki insanlar ile ve direkt olarak engel atıyorum uğraşamam hiç. Hayırlı geceler kendine iyi bak üstad. :)

Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Vakit alacak bir şey yok, ben müsait olduğum sürece çevrimiçi olurum yoksa çıkar giderim, o sıkıntıları biliyorum ben her şeyi yakınen takip ettim.
Benim eski gençlik hallerim gibisin, takma boş ver, fevri olma, takılmana bak, parayla tutmuyor kimse kimseyi.
Gereksiz yere kimse kimseyi kırmasa keşke.
Hayırlı geceler, az sonra kaçacağım.

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Hakan abi beni de iyi bilir. Ben orada biraz sıkıntılar yaşadım ondan sebep buraya geldim mesele derin girersek uzar o yüzden girmeyeyim. Hakan abi ve bazı arkadaşlar ile beraberdik ancak bu gurup içindeki bazıları ile sorun oldu ondan sonra ben gümüşe geçince Hakan abiylede bayadır yazışamadık daha doğrusu bir kaç defa yazdım dönüş olmadı ondan sonra bıraktım yazmayı. Belki görmedi ya da gördü dönmedi bilemem ama eskiden hep beraberdik iyi tanır beni. Birde son zamanlar fazla girmiyordu ne yapıyor şimdi bilmiyorum. Dedim ya üstad eskilerden kimse kalmadı kimisi istifa etti gitti ne bilim öyle işte. Şimdi burada takılıyoruz bakalım tekrar nezaman dönerim oraya. Vaktini aldım kusura bakma Allah'a emanet ol.

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Gümüş sayfasına birkaç yazan takipçilerimden dolayı son dönemde yazıyorum, biz ezelden beridir Gram altın sayfasında başladık, gittik, geldik, gittik yine oraya oraya geldik.
Hakan7038 iyi tanır beni:)
Hayırlı geceler kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Eskiler yok benimde yazıştığım kişiler vardı ancak bir çoğu yok biz gerçi onlara nazaran tecrübemiz az ama tecrübesi fazla olanlarla yazışmak bana bilgi katıyor hem emek verenlere de saygım vardır beni bilen bilir. Eskiden Altın sayfasındaydım gümüşe sonradan geçtim. Ben asrn, calculator, Hakan7038 böyle bir kaç kişi vardı bunlarla yazışıyordum onlardan fikir alıyordum o dönem tabi daha yeniydim şimdiki gibi değildim. :) ben fikir alışverişine her daim varım üstad. Bunun faydası olur zararı olmaz. Emeklerine sağlık çok teşekkür ederim. Senide fazla meşgul etmeyeyim sonra devam ederiz yine hayırlı geceler…

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Yorum ayar larından diğer sayfaların yorumlarını seçersen tümünü görürsün.

1BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Yardımcı olabileceğim konularda müsait olduğumda cevaplamaya çalışırım sıkıntı yok kardeşim.
Eskiden çok fazla arkadaşımız vardı karşılıklı yazıp, çizip istişare ettiğimiz ama şu an arada Aras geliyor o kadar, o çok fazla paylaşımı sevmez:) ahh nerede Güliz'ler, Temel abiler, Rüzgar ve benim ekip:)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Üstad ben yorumlarımı göremiyorum sen hangi sayfadan yazıyorsun bana farklı bir yerden mi yazıyorsun da çıkmıyor sayfada? Gümüş ons ta yazıyorum sayfadan yazınca çıkıyor bildirimden yazınca çıkmıyor sanırım farklı bir sayfadan yorum yazdın bana.

1BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Eyvallah sağolasın çok teşekkür ederim sizin tecrübeniz bazı konularda fazla bana göre ben daha sade bir grafik bakıyorum. Herkesin tabi kendisine göre farklı bir takip sistemi var ben daha sade şekilde devam ediyorum ama elimden geldiğince de farklı indikatörleri de öğrenmeye çalışıyorum. Bilgi her daim değerlidir faydası olur zararı olmaz. :) hayırlı akşamlar Allah'a emanet ol…

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Ben göremedim ekranda çıkmıyor neden anlamadım ? Son attığımı gördüm düştü.

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Geldi geldi, bende sana cevap yazıyordum.

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Ons altına MA 89 ekle ve hem günlük hem haftalıkta bak:) düşüş frenini gör.
Bir de 1,163 ve 1,273 dibinden mıknatısla yükselen trend (ışın) çek ve hem lineer hem de logaritmik olarak bak, biri nerede destek diğeri nerede direnç olmuş az evvel ki soruna nispeten cevap olacaktır.
İyi akşamlar, görüşmek üzere.
@Kerim5461

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Yorum yazdım çıkmamış teşekkür ederim üstad varolasın. Bilgi için çok teşekkür ederim müsait olunca bakacam dediğin yerlere inşallah. Fikir alışverişine devam inşallah. :) kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim sana.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Eyvallah sağolasın geri dönüş ve bilgi için. Müsait olunca bakacam inşallah. Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim. Fikir alışverişine devam inşallah… :)

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Logaritmik...

Alt grafikleri inceler misin, fibo 1.618 kanal desteği üzerinde kaldığımız ürece 1,880 $ ilk hedef...
Gümüşü anlatmama gerek yok altın gitsin yeter...

@Kerim5461

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum