Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Hayırlı günler sana da arkadaşım
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Olsun bakalım. :) ilerleyen günlerde belli olacak zaten nasıl hareket edeceği kardeşim. Aynı tarafta olsak ta olmasak ta benim açımdan fark etmez kardeşim sorun yok. :) görüşürüz yine inşallah. Hayırlı günler kardeşim.
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Hayirlısı arkadaşım bu kez de benim dedigim olsun:) bidahakine aynı tarafta oluruz belki:)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Alt grafiklerde rsi falan dibe yakın ya da dipte ama üst grafiklerde bazı indikatörlerde sıkıntılı gibi ama hayırlısı olsun. Tabi bizimkisi sadece tahmini varsayımlar ne olur ne gider izleyip göreceğiz inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Var gördum fiyat orta bant ve hareketli ortalamalar altinda su an alt bant da destek cizgisi altinda kaldı sıkıntı var yani ama %51 kırılmıcak bence destek ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()İnşallah kırmaz ama olumsuz bazı göstergeler de var dikkatli takip et! Bende yok alım yerini kaçırınca çok gitmez diye sonradan almakta işime gelmedi ama sen iyi etmişsin almakla. Keşke tepede çıksaydın ya 20.75 te. Neyse umarım istediğin gibi olur yoksa kârın kaçmış olacak. Bende gümüş aldım tepeden satıp bakalım. Düştükçe ekliyorum nasip artık gerisi. O tarafta da acayip salma yaptı zarar eden çok. Ben iyi kaçtım valla. :) neyse az işim var sonra yazarım inşallah tamam. Görüşürüz kardeşim kendine iyi bak.
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Sukür kardesim sen nasilsin Ben almıstim o ara zaten 20.05 civari bekletiyorum halen güzel görmüşsün senle aynı seyleri gördüm ben de rsi 50 ye yakın kama kırmaz diye ümit ediyorum daha once bu cizgi güzel yükseliş yaptirdı umarım kırılmaz ytd @Rockybalikayv
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Girenler olacaktı orası.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sağolasın kardeşim. Nasılsın bayadır yazamadık? Buraya fazla girmiyorum bir ay evvel bir grafik atmıştım günlükte at nalı fm ile ilgili hatırlamışsındır. Benim dahi tahmin etmediğim bir noktaya çıkmış iyide olmuş görenler iyi kâr almıştırlar. Sen ne yaptın aldın mı birşeyler?
1BeğenmedimŞikayet
Rockybalikayv ()Eline saglık kardesim