Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Stone_ ()Çok sağolun hocam Adana'nın malum durumdan dolayı sürekli takipte olamıyorum zaten fikirleriniz çok kıymetli tekrardan teşekkür ediyorum
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben olsam beklerdim
Stone_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stone_ ()Kıymetli hocam 110 lot sasa var 7bin zarardayım beklemeli miyim sizce yoksa satıp başka hisseye mi girmeliyim bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum @Akıncı
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sasa negatif enerjiyi üzerinden attı diyebiliriz artık ortalamaların üstünde tutundukca sıkıntı yok tam rahatlayabilmesi için 125/126 bölgesinin üstüne geçmesi gerekli dün ve bugün geçen haftaki yaklaşık %25 lik hareketi sindirmeye çalışıyor belki yarında devam edebilir fakat düşen trend kırıldı yukarı yeni bir hareketin hazırlıkları içinde oldugumuzu düşünüyorum 2 yıldır beklemiş oldugum ana hedefim 15,7 belkide 17 $ seviyesine kadar sabırla beklemeye devam ediceğim kendi adıma.
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Bende iyiyim, teşekkür ederim. Hocam müsait olduğunuzda sasa ile ilgili detaylı bir analiz yaparsanız memnun olurum. Emekleriniz için teşekkür ederim. Saygılarımla, ytd.
-1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()merhabalar iyiyim çok şükür siz nasılsınız?
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Hocam merhaba nasılsınız?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()A. slm teşekkür ederim ne kadar iyi olabiliriz ki maalesef üzgün ve yaslıyız :(
Alisss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alisss ()Hocam nasılsınız?
İnşallah iyi ve selamettesinizdir.
Selam ve dua ile...
@Akıncı
0BeğenmedimŞikayet
Mhmt01 ()Doğru hocam biraz terste birakti iki haftadir inşallah yürür oda
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hiç ayrılmıyorlar ki :)
Mhmt01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmt01 ()Merhaba hocam hektas ta takip edermi sasayi
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()16 $ civarı 15,7- 16,4 aralıgı bazı fibo ölçümlerine göre TL olarakda 300 ile 320 aralıgı yani
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tl de 300 kaça tekabül ediyor tepe hedef