Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0489 10:52:58
EUR 36.2816 10:52:58
USD 34.5653 10:52:58
ALTIN ONS $2698.7700 10:52:58

Grafiği gönderen: gorkemmmmm

⭐⭐gorkemmmmm ()
Gümüş

Yorumlar düşmüyor Buda düşmezse yazmayı kescem artık

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

@REŞAT12
Yorumlarınızı yeni gördüm ve okuyabildim. İyi ki etiketlemişsiniz hocam. Başkalarının ne zaman geldiğinden daha önemlisi; özellikle sizi ve ve bir kaç ustayı burada görmek benim için önemli.
Puslu havalarda hızır gibi yetişiyorsunuz.
Yoksa buralara girmek zaman kaybı.
Yüreğinize emeğinize sağlık güzel insan.
Teşekkürler ediyorum. Tam isabet vermiş olduğunuz seviyeler için de..
Aman sizleri de kaybetmeyelim.
Bazen giremediğimde sayfanızda bakıyorum.
Selametle.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Tamam hocam, düşmüş etiketlemeniz ve yorumunuz. Çok teşekkür ediyorum. Gümüm bereketiyle..
Yolda olduğum için yeni girebildim. Ayrıca yolda şiolduğum için ben de giremedim . Alım için vermiş olduğunuz seviye gerçekten gelmiş. Nasip diyelim, hayırlısı olsun. Aklınıza düşersek etiketlerseniz sevinirim. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Foruma girdiğimde teknik yorum ve grafiklerinizi mutlaka inceliyorum.
Hayırlı cumalar..

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Evet teşhisin çok doğru abi , zaten tlfdan baktigini diyosun burda onlara verdiğim tepkiyide görmussundur, coşkuda satisa engel, dususte alima engel olunuyor malesef, ama cikipta bana biri bu laflarin uzerine yazmasin hak neyse ben onu savunurum, bureeldede burdada degismez bende, ve gercekten R, asla yapmam, son vites ileri giderim bunu bilsinler, kimse kimsenin kaderini belirleyip , net konusmalarla ahkam kesemez, burasi kimsenin mekani degil... emeklerin icin tesekkurler guzel insan ...

8BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Günaydın hayırlı Cumalar bilmukabele kardeşim manipülasyon yapılana kadar yukarı giderken kimse de ses yoktu ama telefondan yorumlara baktığımda her zamanki gibi düşüş başlayınca gene sayfaya yağmışlar. Bir kısmı yükselirken sattırmamak bir kısmı da düşerken aldırmamak veya kafa karıştırmak için sanki hep beraber çalışıyorlar.

Yaklaşık iki aylık zaman dilimine baktığımızda yatay seyir devam ediyor ancak gittikçe daha yukarıyı deniyor 23,333 aşağı kırılırsa alt desteklere inebilir bura kırılmadığı sürece bence yön hala yukarı ve elinde yeterli gümüş olmayan isterse kademeli alım yapabilir.

Durum karışık ancak 45 dakikalık grafikte görünen yukarı dönebilmesi için önce 23,529 üzerinde kalmalı ve 23,966 seviyesini kırmalı 23,529 altında kaldığı sürece alt desteklere inme ihtimali var ama sürekli yukarı sert dönüşler yaptığı ve iğneler haricinde belli bir seviyenin altına da inmediği de bir gerçek.
Elinde yeterli gümüş olmayanlar isterse kademeli olarak girebilir alıp beklemek ve kar gördükçe bir kısmını çıkıp çoğunu tutmak dolar da kalmaktansa şu ana kadar hep kar yazdı diye düşünüyorum
@Kaz_Dağları @Kuşçu69 @esmasu34

Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Gunaydin hayirli cumalar, bereketli kazanclar olsun resatabi...

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Kaz_Dağları @Kaz_Dağları manipülasyondan kısa bir süre önce yukarı giderken sizi etiket yaparak alt yorumu yazmış ve bir miktar fiziki altın bulundurmayı isabetli gördüğüm yönünde görüşümü paylaşmıştım alt yorum size gelmedi mi?

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

@Trzn , altyorum simdi beni anladinmi kardesim.. insan olarak severim, abi derim ama , piyasanin dili, dini, irki acimasi yok iste , o abininde suçu yok ben zaten yokum diyor , ama insanlarimiz seviyor boyle dahada dicek sozum yok... bana yatirimi uymuyor...

Trzn için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Bendende saygilar efendim...

1BeğenmedimŞikayet

Trzn ()

Amin cümlemizi doğrudan saptırmasın Rabbim sizlerden de razı olsun saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Allah razi olsun kardesim inanin benim kalbimde kimseye kotuluk olmaz herkes kazansin insallah, hepimizin amaci belli burda hayat sartlari allahim dogruyu yaptirsin hepimize ins.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Emegine sağlik abi enson 78,30dan parca gectim, bende hayirlisi saglam ilerliyoruz tesekkur ederim.

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sağ ol kardeşim ikinci direğin üstüne de çıktı yukarıdaki direklere doğrudan gidebileceğini tahmin etmiyorum manipülasyona ve bedava dolar gümüş dağıtmaya devam edeceklerini düşünüyorum gene de gümüş bu rasyo aşağı sert gelirse daha yukarı da gidebilir. Daha önce de çok yanıldım gene yanılabilirim ytd.

Artık bir önceki tepeyi kırma yolunda son aşamaya geldik daha önceki yorumda da yazmıştım ana direnç 24,290 ı kırıp destek konumuna getirebilirse bir önceki tepeyi kırabilir ve son dip ve tepeye göre hedefi 1,618 24,745 ytd.

@Kaz_Dağları bir miktar fziki bulundurmak ben ce de isabetli.
Giriş çıkış konusunda da 18,90 dan beri aynı strateji çoğunu tutup aralıklı kademeli çıkıyorum birden fazla parça çıkmışsam dönüşlerde azar azar ekliyorum birden fazla parça girmişsem kolay kolay çıkmıyorum makas çok işlem aralığını artırmakta fayda var ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Trzn ()

Bilginiz için teşekkür ederim Asi Hanım sizde iyi insansınız hiç konuşmadık ama muhabbetiniz güzel sizi sayıyorum bereketli kazançlarınız olsun )

1BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

İnsan olarak severim kendisini, bi kotuluk gormedim abi derim yinede derim, saygim sonsuz ancak bizim yatirimimiz uyusmamakta , siz verin hakkini hocam ozaman kendisinin.. bana degil gidin kendisini tebrik edin..

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Amaninn masallah hepsini tuttunmu gercekten:)))bravo ben satis yaptim , kar gordunmu riske cok girme abi , allah bereket versinde , tabi karar senin yinede full kalma firsatlar bitmez

legendarow için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Trzn ()

Asi Hanım saydıklarınız değer verilecek hocalar çok emekleri var hümanist usta da var onunda hakkı yenmez saygılar sevgiler )

0BeğenmedimŞikayet

legendarow ()

Hocam biraz satalım mi

3BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Herkes dedim diyor nasilsa bosver, neresi gelirse dedim diyorlar, önemli olan basindan beri tutarli olan yorumlara, buarada , @REŞAT12 , @Black_eaglE , @Diebright , sayfaya herdaim emek verip degeeli teknik ve temellerinden dolayi tebrik ederim. hepnizi...

gorkemmmmm için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

gorkemmmmm ()

1 ay önceki yorumda 25 baz bekliyorum bunun etkisi 24,60 a gider dedik dimi iki ün öncede uyardık :) birileri 22 bekliyordu halbuki dün :)))

1BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Agzi yuzu carpilir:)))

0BeğenmedimŞikayet

gorkemmmmm ()

arşiv yalan söylemez :)

1BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Noktasına kadar olanı yazmışsın abi alkış yolladım say :)) 24.60 kırarsa işte satan pişman olurmudauım?

1BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Sen bunu dun demedin tek okadar cesurca yazdin kac hafta once soyledin hocam... profilinde onayli zaten..

2BeğenmedimŞikayet

gorkemmmmm ()

powel orta şeker şahin konuştu dimi bu 25 beklentiyi ben bir aydır söylüyorum Arşiv de mevcut ve 24,60 tepkisi olur demiştim yaklaştı oraya :) @Asiii_ biliyor dün dedim giremedim siteye :(

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Gönlümün sultanisin sen başimin tacisin , tutunacak dalimsin :)))can hocam tebrik ederim seni, gümüşun hikayesini sen yazdin tek gecerim...

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Hahha abi o nasıl senaryoydu aynısının tıpkısı oldu :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum