Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
3BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Günaydın. Evet bana bazen neden erken kâr alıyorsun diyorlar da gumuste alttan alım fırsatlarını kaçırmamak için sürekli yer acabilmek gerek. Yoksa 30-40 cent düşer bakakaldım deriz :) Kâr varken tatmin edici düzeyde ise de göndereceksin. Hele de Fed öncesi satış beklentisinin yüksek olduğu dönemlerde. Sıkıntı değil elde %75 dolar ile büyük lokmayı bekliyoruz. Kolay gelsin.
Hnmaga için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Umudumuz çarşamba ve sonrası yükseliş yönünde. Günlük grafikte göstergelere göre dibe geldik nerdeyse. Bezdirmek isterlerse biraz daha dipte tutar sonra çıkartırlar. FED nasıl bir açıklama yapacak bilemiyoruz. Ay sonu kapanışı da var. 1 Şubatta da FED. Yani bugün Asya Avrupa ve ABD piyasaların kapanışları özellikle satıcılı olabilir mantıken. Ancak FED sonrası tablo değişir.
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Peki yükseliş ne zaman olur fedden sonramı acaba
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Günaydın @Diebright
Sizinle KEŞKElerimiz benziyor:)
Geçen hafta alımlardan kârda olanların dün elden çıkarılması iyi olacakmış. Sağlık olsun
Hayırlı, bereketli günler