Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bu kadar zorlu bir direnci kırmak büyük iş olacak. Umarım başarılı olur. Daha önce belirttiğim gibi önümüzdeki 1 usd lik artık çok önemli , çünkü artık direnç kırılmış olacak , ama ondan sonra direncin kırılımı kesinleştikten sonra artık kimse bana ikinci 1 usd lik artışta sattıramaz , direncin kırıldığını gördükten sonra kulağının uzerine yatarım :)
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
esmasu34 ()Allah razı olsun hocam elinize emeğinize sağlık kıymetli değerli hocam siz bizim yardımcımız oluyorsunuz Rabb'im de sizin yar ve yardımcınız olsun her işiniz rast gelsin hocam
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altıncı19 ()Saat kaç gibi olur usta
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Amin diyeyim çok bekledin abi sende hakkaten24,70i ama sana takilamam bak ben:))gel sen bana takil kardesine olmazmi:))zaten dolar ayirdim bi kisim altin ons duzeltmesinde sepet yapip altinda almak istiyorum, herkes takiyo günlere gidiyor, geziyor umursamiyor bile:))gençliğim bitecek :))
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Haftaya ınsallah 24.70 ılk kar alma hedefım gelır takıl bana hayatını yaşa :)
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Likeledim aynen bende katiliyorum..
1BeğenmedimŞikayet
efe35izmir ()Katılıyorum hocam aynen
3BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Aynen abi , zaten gümüş ons 50dolar seviyesinden 17,50dolar seviyesine kadar tokat yedi nasilki zamana yayarak yaptilarsa bu baskiyi, zamanlada gördüğü yere elbette geleceği kanaatindeyim, ancak bende 26,27onslarda dikkat edilmeli konusunda vurgu yapmaktayim. ytd. ayni düşüncedeyim seninle ama @VforVendetta• abimizin dedigi gibi hele bi su 24,58kapanislari alalim burayi bi kirsin yine değerlendirelim herkes 23,60tan bikmis durumda ben ise 23,95ten bikmis durumdayim:))hayirlisi enguzeli kar alip alip ilerlemek taki emin olanadek katiliyorum. emeklerinize sağlik haklarinizi helal edin gercekten.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İncelemeye değer bulduğunuz ve geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.
Daha önce paylaşmış olduğum siyah kanal kırılmış ve beyaz kanalın üstündeyiz ama gene de azar azar kar alarak ilerlemek daha iyi sonuç veriyor moral de devamlı yüksek kalıyor 17,40 tan beri çok fırsat verdi bu konuda siz ne dersiniz ?
@efe35izmir
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
efe35izmir ()Emeklerine saglık üsdat
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Teşekkür ederim hocam inceleyip faydalanalım.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eyvallah kardeşim. Zaman ne gösterecek bakacağız?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum
Aylık mumların kapanış ve açılış yerleri
Günlükte ve alt zaman dilimlerinde takip
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Size de kardeşim paylaştığınız bilgi için teşekkür ederim. Böyle bir durum gümüşün altına göre gittikçe artan oranda talep görmesini ve rasyoda hızlı düşüş ve sonuçta gümüş onsun çok hızlı bir şekilde yükselmesini sağlayabilir.
Altın onsun dip seviyesi 2001 den 2015 senesine kadar 266,85 ten 1059,36 ya 2015 ten 2018 e 1279,60 a 2022 de ise 1816,86 ya yükselmiş görünüyor.
Gümüş daha çok kullanılmasına rağmen rasyo ile manipüle edilerek sürekli baskılanmış ve 2011 senesinden 2022 ye kadar dip yükselmiş 2020 yılındaki manipülasyonu unutmamak ve tedbiri elden bırakmamak azar azar kar alarak yükselirken gram geri dönüşte de hem gram hem dolar hem de TL artırarak devam etmekte fayda var derim
Ekim 2023 ten sonra gümüşte trendin yukarı dönme ihtimalinin daha fazla olduğunu düşünüyorum Ytd.
@Vforvandetta Evet aylık mumların dolu tarafına bakarsak kaldığı yerden devam ediyor görüntüsü var 0,786 yı kırıp direk 27,184 e gitmeyeceğini ama Şubat ve Mart aylarındaki kapanışlardan sonra bu değerlerin daha yukarıda olabileceğini tahmin ediyorum . 26,70 net bir şekilde kırılana kadar aşağı yönlü risklerin devam ettiğini 26,70 seviyesinin ilk basamak olarak önemli olduğunu düşünüyorum. Daha önce de çok yanıldım gene yanılabilirim Ytd.
@efe35izmir @Kerim5461 @peace35 @Kuşçu69 Teşekkür ederim.
@esmasu34 Amin bilmukabele siz de sağ olun.
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bazı zamanlar vardır fiyatlama açısından önemli olan. Bence şu anda yaşanan süreçte xag usd için 1 usd lik artış , 2 usd lik artıştan çok daha degerli olabilir.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Amin diyorum :)bende tesekkur ederim, mutlu pazarlar..
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlısı ile önce su direnci yukarı kırsın sonra analize dahi gerek kalmaz bence. Teşekkür ederim fikrinizi paylaştiginiz için. İyi hafta sonları.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Yalniz sizden bi ricam var henuz oraya gelmedik ancak tahminen mart ayi olabilir ytd.26,27ons civari ciddi bi geri cekilme beklentisi mevcut bende yani 2,3belki fazla olabilme olasiliği, o yerlere geldiginde bi değerlendirme yaparsaniz sevinirim. bu yil zaten emtia , k, r, i, p, t, o borsa haric kazandirici olma yonunde.. ytd.
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()2023 Haziran - temmuz ben satarım kendi adıma. 5-6 adet hacimli aylık mum fazlası ile yeter.
Trade etme ihtiyacımi ise k. r. i. pt. o üzerinden fazlası ile gideriyorum. Onun için gümüşe dokunmaya hiç niyetim yok bu yaza kadar :)
@efe35izmir teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Hayirli pazarlar Reşat abi , baktim bende begendim emeklerinize sağlik @VforVendetta• tesekkur ederim, hatta şöyle bi bilgi daha duydum çin çati imalati başlatip ve bunda da gümüş kullanimi dahi yapicakcakmis özellikle bu 2yil içerisinde dolar bazli yüklesi olacak yonunde, tabi buna sabir ve ömür yeterse günluk oynayan bi metal, hayirlisi cok tesekkurler değerli insanlar...
0BeğenmedimŞikayet
efe35izmir ()Eline saglık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Teşekkür ederim değerli arkadaşım. Hayırlısı olsun diyelim
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Elinize sağlık.
@esmasu34 @Kuşçu69 @Rest_tu_Rest @ibrhmdmr95 @Kaz_Dağları @Zeyce61 @Asiii_ @afacan68 @Jenny34
alt yorumu beğendim.
1BeğenmedimŞikayet
Kasaba_doktoru_ ()Faydalı olduğundan emin olabilirsiniz iyi istirahatler olsun
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Merhaba rica ederim , sitenin faydasına olur umudu ile fikir paylaştım. İyi hafta sonları.
Kasaba_doktoru_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Teknik analiz temel analizle birleştiğinde , yani formasının devamı için bahane bulunduğunda trend çok güçlü olur. Öyle ki bu fiyatlama yılların oluşturduğu destek veya dirençleri yıkabilecek güçte ise çok daha etkili olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
1BeğenmedimŞikayet
Kasaba_doktoru_ ()Günaydın elinize sağlık üstadım