Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()emeğinize saglık hocam
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam makim elimde tutuyorum umut var mı bir de dün yeo krdmd aselsan enkai bisey alayım dedim şirket bilgim yok hangisi iyidir sizce
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @GRAMCIYIZ 20.21 kırarsak tavanız.
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()isklp bi donus emaresi. seziyormusunuz.
ustat
nedir. ahval
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @GRAMCIYIZ 19.86 üstünde tutunursa adem eve yapar.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @GRAMCIYIZ 19.86 ve 20.21 i aşabilirse güzel olur bilgine. Bu değerleri takip et.
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()Hocam gelişme ve güncel durum için etiketinizi istirham ediyorum, hayırlı haftalar ve bol bereketli kazançlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Onur_G ()Hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()usd bazlı baktığımda yükseliş dediğim rakamları söylerim :))
0.59-0.60 direcimizdi destek oldu ve oradan ilk tepkisini aldı. Çıkarken 0.68 önemli demiştim. Tepkisini alıp 0.68 test etti kıramadı.
Tl bazlı 12.44 ve 12.97 direncimiz. 11.68 ve 10.71 desteğimiz.
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam kardeşi Flap için ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()Eyvallah usta
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @GRAMCIYIZ aynen alt yorumdaki gibiyiz.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam maalesef bir çok kişi aynı durumu yaşadı. Önemli bir kaç bölgeyi basitçe çizip atayım. Takip edin. İnşallah en kısa zaman da toparlar.
Kprenss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kprenss ()eur en beni çok üzdü hocam:(
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()eur en
yükselen trendini test etmiş. 11.80 aşılıp tutunması önemli. Burası geçilirse 12.79-13.02 aralığını takip edin. Burası da geçilirse sonra konuşuruz :))
Onur_G için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Aksamı mı bekleyeyim karanlık odayi
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam krdmd thy burdan alınır mı
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Beyaz için 18.89-19.26 bölgesi geçilebilirse 21.57-21.95 bölgesini test etmeye gitme ihtimali, yüksek
Onur_G için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur_G ()Hocam merhaba eur en ve beyaz için bir yorum alabilir miyim sizden saygılar hürmetler
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()Varol ustam