Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Hayırlı cumalar kardeşim. Aynen ya malesef. :( nasip işi diyelim çünkü herşey nasiptir bu dünya da. Şimdi önümüze bakıp yeni fırsatları kollama zamanı. Tabi yakalayabilirsek. :)
Slymn21 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Slymn21 ()Hayırlı cumalar kardeşim, aynı akıbeti yaşamışız desene :)
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Estağfurullah kardeşim iyi falan demiyelim bende acemiyim. Elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum okadar. Bende fed e kızdım baskı yapıyor çıkmaz dedim elimdekini çıktım üstelik bildiğim tekniğe bile göz göre göre uymadım hata ettim. Ons haftalık grafikte formasyon vardı bağıra bağıra ben yukarıya gidecem diyordu ama fed yüzünden teknik çalışmaz engel olurlar dedim ama çalıştı. Sebep te veriler oldu o ara. Abd tdi vs onsa yarayınca ons yardırdı bizde baktık arkadan. Kafamı duvarlara vurasım geliyor 210 dolar çıktı formasyon sonrası. Ben o ara euro gümüş Altın tam dibe yakın yerden girmiştim hepsini çıktım. 974 ten gram girdim düşün 960 dipti o ara. Hatta 1040 geldi ben 1069-1080 bekledim sonra bi geri sardı ben düzeltme olur devam eder diye çıkmadım dedim çıkmak isteyen çıksın bu 1040-1060 gider ben satmam sonra indi 965-69 a yine. Fed de baskı yapınca 1000 den çıktım işte o ara hareket başladı benden 1 hafta sonra ve durum ortada. Yani dipten girmişim 1040 da çıksaydım 970 lerde yine alsaydım şimdi iyi kâr vardı ama nasipsiz oluyor işte nasip değilmiş demekki. Zarar olmadı ama kârdan zarar ettim ben. Uzun oldu kusura bakma. :) hayırlı geceler…
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Şimdi birşey yazsam olmaz yanlış anlıyorlar sonra boşver. Başka şeylerden konuşalım Yılmaz falan girme oralara kardeşim tamam.
BLAZE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BLAZE ()kaptan otobüse bindik lakin lastikmi patlak nedir gitmiyor bu illet
Ankara0668 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
BLAZE ()yılmaza bak sattımı al. Hiç korkma.
1BeğenmedimŞikayet
Slymn21 ()Valla kardeşim ben 2 ay önce elimdeki malları düştü düşecek ha düşecek diye diye ful çıkmıştım, ama gel görki heyhatt ardından bakakaldım :) gram artırmayı geçtim hergün daha pahalınalıyor, baktım olmuyor bir yerlerden daldım, sen benden daha iyisin bu konularda buna eminim, karar senin tabikide hayırlısı olsun diyelim, sanada hayırlı geceler.
1BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()o değilde sasa ve thy yarın yine gaza basar mı
şu an en çok merak ettiğim bu :)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Valla ben girmediiğime pişman oldum euro ya. Gümüşe odaklandım onu görmedim grafik takip etmedim fırsat kaçtı. Neyse fırsatlar her daim gelir burada, sadece zaman kaybı oluyor okadar. Hayırlı geceler kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben alınca kesin düşer pusuda bekleyin alttan alırsınız. :)) bak kesin öyle olur şansım yok çünkü. Ben almayıp ta takip edince tutturuyorum ama aldığım zaman tutmuyor salıyor. :) bakalım bu kez nasıl olacak? Kaptan diyor gel bin bizim otobüse gidelim ben sağlam şoförüm diyor ama yerlerde gizli buzlanma var zemin aşırı kaygan sakata gelmesek bari. :)) ama bir taraftan da artık bineyim diyorum herkes biniyor benim neyim eksik bende bineyim diyorum. :)) neyse şaka bir tarafa da hayırlısı olsun inşallah. Hayırlı geceler kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Slymn21 ()Hadi bakalım bismillah belki alırsında uğurlu gelir :)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ():) aynen buzlanma riski ortadan bir kalksın ozaman bakacağız artık. O değilde burada uğraşırken euro alımını kaçırdım geçen ya. :( 19.65 giriş yapsam şimdi 20.40 oldu baksana! Üstelik grafiğini de attım buraya 20.02 de. Formasyon vardı günlükte o çalışmış ve üste devam etmiş. :( takip ediyorum ama alımı kaçırıyorum onuda geç gördüm işte. 19 altı giriş olsa idi iyiydi. Neyse nasip olmadı. Alan varsa iyi etti o da kâr yazdı.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sağolasın kardeşim. :)
Selçuktrk için cevaplandı (yorumu göster)