Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Aynen öyle nasip kısmet. Piyasa nasıl şekillenecek bende merakla izliyorum bakalım?
azap_yolu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()dunyaya özgur pencereden bakıyoruz ustadım seni iyi anlıyorum nasip kısmet herşey demi )))
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bakarsın yanılırız :) ya bunlar tahmin ettiğimiz şeyler sadece. Yani kesinlik ifade etmiyor gördüğümüz bu sadece. Herkes farklı bakar farklı görür yada görebilir diyelim. Benim böyle şeylere takıntım yok kardeşim. Ego desen hiç yok. Göz bu farklı görebilir. Yada tecrübe ve bilgi derecesi farklılık gösterebilir ve Buda tahminlere yansır gayet normaldir bana göre. O yüzden bütün düşüncelere saygı duyuyorum. Ama neticede iyi tahmin edeni de ayrıca tebrik ederim her daim.
1BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()haklısın ustadım
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Yani günlük izlemek lazım diyor sonraki açılacak mumlar belli olmaz ne yapar izlemek lazım ama günlükte aynı zamanda rsi de PU var gibi yani yön yukarıya dönme eğilimi var şimdi olmasa dahi bu kamayı bir geri sarkma sonrası yine kıracak diye düşünüyorum ben şahsen. Kesin bilemeyiz bunlar zaten tahmin ama benim şahsi görüşüm bu. Herkesin farklı düşüncesi ve takip şekli olabilir saygım var kardeşim. Bakarsın benimkisi tutar bakarsın bir başka arkadaşın tahmini tutar bilinmez yani.
0BeğenmedimŞikayet
azap_yolu ()ustad gunluk grafik sanki en az bir hafta izlemek lazım diyor sanki ytd