Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()alt yorumdaki grafikte zaten o mum ile 2 defa yanılttılar.. hep aynı şey.(
0BeğenmedimŞikayet
DEFNEMİLİA ()Sağolun hocam
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()verilerin hikaye olduğunu yazdığım en az 10 yorumum var. bu konuda size katılıyorum, teknik şaşmaz kısmında da size katılıyorum. ancak bazen yanıltmak için mumlarla oynadıklarını düşünüyorum..
özellikle mum fitilleriyle.. olay henüz tamamlanmadığı için ( gelecekte ne yapacaklarını bilemediğimiz için) nasıl devam ettirecekler diye beklerken
bir anda fırlıyor (bu kısmını da son derece ahlaksız buluyorum). sonra burası olmadı belki döner diyorsun tren kaçmış oluyor.. )) hayırlı akşamlar..
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teknik yanılmaz! sadece bazen biz bazı ayrıntıları gözden kaçırırız! diyelim kardeşim...
Piyasa yapılan hiçbir yorumun garantisi yoktur olamaz da! Sonuçta geçmişteki grafikleri referans alarak şuan ki grafiklerle önümüzü görmeye çalışıyoruz! İndikatörler de geçmişi referans alarak çalışır! Ama veriler hikaye diye düşünüyorum, çünkü veriler çoktan satın alınmış oluyor! ve veriler sonuçtur! Yani "beklentiler alınır gerçekler satılır"
Hayırlı akşamlar çalışmalarında başarılar dilerim.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()geri çekilmeler olabilir. 1 ay geçmeden tekrar daha fazlasıyla yukarı beklentim var.. @Orucbeyli . o yorumda sizi ilgilendiren çok bir yoktu.. benlik bir durum.. tekrar düşmesi gerektiğini düşündüğüm yerde 2 defa aynı şekilde yanıldım.. orada bilemediğim bir durum mu var, yoksa yanıltmak için bilerekmi yapıyorlar bilemiyorum.. bazen söylerler temel tekniği bozar diye. hepte abd verisinin olduğu günlerde grafikle oynuyorlar. ( oynuyorlardaki kastım şu: uzun mum fitili atıyor, o mum fitilerini bazen sayıyor. bazen saymıyor.. bazı durumlarda durumu eşitliyor. bizde çelişkide kalıyoruz..
Gümüş için xxbirzamanlarxx yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
arkasından el sallıtırabilir.
https://altin.in/xxbirzamanlarxx
Gümüş için xxbirzamanlarxx yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
gümüşte son 2 aydır edepli bir grafik olmadı ona yanarım.. yazıkya o kadar emek veriyoruz. yanıltmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. gümüş ons burada durmasa biraz daha sarksa farklı olacak burada böyle oyalanınca ve son mumlar kafa karıştırdı.. ((
https://altin.in/xxbirzamanlarxx/2
SON MUMLAR KAFA KARIŞTIRDI DİYE YAZMIŞTIM..
perşembe günü akşam bunları yazdım.. kırmızı yanması gereken mum yeşil kapatınca hissetttim.. ama çok açık şekilde tekrar düşmesi gerektiği yönündeydi grafik... sonuç: altın ons uçtu..)
DEFNEMİLİA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___Hakan__ ()Yükselişte bir onceki dip seviyenin Altın a düşmüyorsa olacaktı. Klavye hatası özür.
___Hakan__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___Hakan__ ()Grafikkerdeki oluşumlar ve mum şekilleri yatırımcı psikolojisini anlatır. Mesela mumlar bir miktar yükseliş yaşadıktan sonra düzeltme yaptığında bir önceki dip seviyenin Altın a düşüyorsa ve tekrar yükselişe geçiyorsa yükselen trend başladı yada devam ediyor diye anlaşılır. Mumlarda bazen tek başına anlam ifade eder. Uzun yeşil mumlar yükseli? in afresiflestigi alıcıların hücum ettiğini anlatır. Yada tam tersi kırmızı uzun mumlar düşüşün derinle? ecegini anlatması gibi. Ama bu her zaman doğru yönü işaret etmeyebilir istisnalar olsada. İşte bu duruma ayı tuzağı yada boğa tuzağı diyorlar. Amaç panik yaptırıp yanlış İslem yaptırmak..
DEFNEMİLİA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DEFNEMİLİA ()yani sizce gümüşte yükselişmi olur beyefendi
0BeğenmedimŞikayet
Orucbeyli ()Kardeşim biraz açar mısınız anladım ben yorumunuzu