Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bak mesela bu ekli yorumdaki grafik tam 16874 usdt paylaşmışım , artık direnç diye neye bakmışsak o an :) Yanına dolar işareti dahi koymuşuz.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Ne uğraştırmış bizi bu süreçte. Umarım bu kadar beklediğimize kafa yormamıza değer.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Şöyle bakıyorum da çok çektirmişler bize . Ama dipten çıkışlar hep güzel olmuştur
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Önce dövelim sonra yimek yiyelim:)))
HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlısı olsun diyelim :)
1BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()İlkini şimdi yedirmezler diye düşünüyorum :))
Önce 4 saatlik sert düşüş, sonra yükseliş :))
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Evet sıkıntı o noktada . Ben kendi adıma ilk senaryoya göre pozisyon aldım. B planım eş miktarda usd t var elimde ikinci senaryoda zayıf ama hazırlıklıyım.
1BeğenmedimŞikayet
HeXagon© ()Usta peki Dom. Sence btc buradayken düşüp altlar mı uçar, yoksa Btc sert düzeltme yapıp mı Dom. Düşer
Bence önemli nokta bu
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()@DolarTLEuroTL
Ben kendi takip ettiğim grafiği paylaştım. Hayırlısı olsun diyelim. Sayfada az paylaşım yapıyorum. En son alttaki grafiği paylaşmıştım. Kendi kendime alıp satıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Aslında o işaret parmağı ve yanındaki ikon çok şey anlatıyordu :)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Merhaba uzun zamandır ons Altın a bakmıyorum.
Ettu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ettu ()Hocam ons Altın la ilgili çalışmanız var mı ?
Gümüş le paralel mi hareket ederler?