Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 13:35:10
EUR 35.9598 13:35:10
USD 34.5492 13:35:10
ALTIN ONS $2717.4500 13:35:10

Konu: Rasyo

Rasyo da uzun zamandır takip ettiğim grafik. Rasyo buradan toparlarsa gümüş onsa dikkat edin derim şahsen. Rasyonun takıldığı fibo seviyesine bir bakın! Bence son destek noktası burasıydı ve yavaş yavaş toparlanma yapacaktır diye düşünüyorum. Ytd. Saygılar…

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Kardeşim dediğim gibi veri noktasında pek iyi değilim ama grafiklerden anladığım kadarıyla bir Ali cengiz işleri olduğunun bende farkındayım. Bu yüzden beklemedeyim hala. Hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyecek ons lar?

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

İyiyim şükür kardeşim. Bu sitede böyle şeylerin yanlış olduğunu burada en fazla dillendirenlerden birtaneside benimdir belkide ama malesef önüne geçemedik! Baktık ki olacak gibi değil kendimizi mecburen geri çekmek zorunda kaldık. Artık normal geliyor bana ve eskisi kadar umursamıyorum bile. İlk zamanlar çok kafaya takar sürekli olarak bu konulara yoğunlaşırdım ancak artık alıştık dediğim gibi. Arada bir girip çıkmak ve gereğinden fazla yorum yapmamak birde ortamı bozan kişiler ile fazla diyaloğa girmemek konusunda karar alarak yoluma devam etmeye çalışıyorum. Hayat şartları zor bu ortamda birde buranın acayip işleri ile hiç uğraşamam kardeşim. Allah herkesin işini rast getirsin ne diyeyim.

Ankara0668 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

teşekkür ederim arkadaşım iyiyim şükür. benim anladığım kadarıyla önceki aydan daha düşük gelse bile rakamları kıskaca öyle bir almışlar ki veri DXY nin lehine ONS ların ise aleyhine olacak sanki. Sonuçta sadece tahmin benimkisi. 263 k açıklanan ancak tahmin 200 k. şimdi diyelim ki 240 k geldi. tahminden iyi ama öncekinden kötü. Bu durumda dahi dxy nin lehine olur çünkü beklentiden iyi gelmiş oluyor. Sanki bir ali cengiz oyunu var gibi hissettim. 2-3 gündür de burda dillendiriyorum zaten cuma tdi verisine dikkat edin diye. Kimbilir belki de dünkü 24,55 tepeydi ve şimdi yeni bir dip zamanı olabilir. nitekim bugün dünkü tepenin Altın dan döndük bu saate kadar bir değişiklik olmazsa tabiki. tamamen hayal ürünüdür

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Teşekkür ederim kardeşim sağolasın. Valla bu veri tahminleri konusunda pek iyi değilim ama takip ettiğim seviyeleri grafikler ile anlatmaya çalışıyorum. Veriler nasıl gelir nasıl etkiler inan bir fikrim yok. Bu konuda iyi takip eden arkadaşlar ama ben bu veri takibi konusunda pek iyi değilim kardeşim. Sen nasılsın senin düşüncen nedir bu düzeltme konusunda? Yani nereden bir düzeltme gelebilir sence?

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Fazla görünmek bazen sağlığa zarar veriyor. Malum ortam şartları eleştiriler haddi aşınca insanında giresi gelmiyor haliyle. Bazende müsait olmuyorum kardeşim ondan. İyisin inşallah?

Ankara0668 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

eline sağlık arkadaşım. cuma günü açıklanacak olan usd tdi verisinin açıklanan ve tahmin rakamlarına bakarak beklentin ve yorumun nedir?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum