Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 20:34:09
EUR 35.9598 20:34:09
USD 34.5492 20:34:09
ALTIN ONS $2717.4500 20:34:09

Grafiği gönderen: NAZAR

NAZAR ()
Bitcoin

cümleten iyi akşamlar abiler

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

O zaman fazla para oldukça al at abim iyidir

Kahve_rengi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

İlk engellenen kişilerden, engel iyidir diyom

NAZAR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Sana söyleyecek sözüm yok edep illada edep

Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

İnş:)
Oğlumun düğün hesabı o,13 yaşında:)

0BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Banada bol bol dua edersin:))

0BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Alınabilir eyer öyle uzun vade ise ereğli al at unut eline geçtikçe al temetusu felan iyi yıllarca rahat edersin

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Vade en az 10 yıl, Allah ömür verirse:)dediğin hisseleri biraz daha araştırıp alayim o zaman teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Ne hocası abim cami mi:)) NEYSE Konumuza dönecek olursak aynı btc spot gibi istediğin zaman al sat var kademeli al sat var tabi bankalar fazla komisyon kestiği için ben tercih etmiyorum reklam olmasın ama ben philip capital ile çalışıyorum tacirler vs gibi aracı kurumlar var onların komisyon oranı daha düşük alım satıma gelince uzun vade ise her yerden alınır

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Hocam
Bugün yatırım hesabı açtım bankada b. ist için. thy sahol. Kardemir grafiklerine baktım,3 aydır güzel yukselmiş. al sat ekleme vs uğraşacak imkan yok onda. almak için beklesem mi, burdan alıp yatayım mı sence

0BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Teşekkür ederim hocam saygılar

Oğuzhan_07©20 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Bende içinde buraya aylarca yazıp sadece kendini düşünnen gösteriş mereklıları batsın kendi kazancının yanında sevdiği sevmediği herkesin kazanmasından mutluluk duyanın biri bin olsun mutluluk paylaşmaktır:) hayırlı akşamlar bol kazançlar...

0BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

İnşl sadece biz değil herkez kazanır hocam

0BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Valla marjin bana uymuyor Nazar ben spotda bin bin usd kaybetmeye de bin bin usd bin usd kazanmaya da alışkınım elbet bu coinler bir gün dönecek sonsuza kadar düşecek değil bu piyasa bana sabırda öğreti2020 2021 boğasıdından tepeden yakaladığım meblağdan %30 zarardayım o yüzde 30da zamanla biraz TL de beklemekten bide lunaya karda iken gece uyurken çarpıldım. Piyasa dönerse ben değil onlar düşünsün.

1BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Saygılar hocam bence 10 dolar ı küçümsemeyin 8 saat çalışıp onu alamayan insanımız var neyse teşekkür ederim iyi aksamlar

0BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Valla bu ortamda gemisini yürütebilen büyük kaptan başarıların devamını dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Estağfurullah hocam ben kimseyi ozendirmiyorum mantıklı konuşan abiler var onları takip edip çok fazla risk almadan kazanılabiliyor ben kimseye marjin oynayın demiyorum ama oturum btc nın 50 100bin dolar olmasını beklemektense kendi adıma hergün en az 50 dolar bazen 150 dolar alıyorum bunun resimlerini atabilirim amaç burda birilerini incitmek değil birbirimize destek olup bu çukurdan çıkmak tek amaç herkes kazansın. Saygilar

0BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Hayır acaba bunu yazanların niyeti ne bir çoğu 300 500 dolar la acaba x2 yapabilirmiyim diye sabahtan akşama kadar burada yazıyor çiziyor e ben saolsun dostlar sayesinde her gün en az 50 dolar kazanıyorum nesini beğenmiyorlar acaba nerdeyse hergün 1000 tl yapıyor bana sataşanlar acaba hergün kaç dolar kazanıyor çok merak ediyorum aylardan beri belki yıl oldu btc nın durumu ortada hergün 500 dolar kazanıyorsa bunlar burada ona buna ne diye laf atıyorlar ben her gün 500 dolar kazansam vallahi hergün baklava ısmarlarım siteye ne enteresanlar anlamadım abim boş vermeye alıştım konfor en iyisi sizlerinde dediği gibi iyiki iyiler var yoksa bu dünya çekilmez. saygılar

2BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Amacım sizi incitmek değil Allah daha çok versin bu yılanlardan ne koparısan onu kendi karım gibi kar sayarım ama zararda olan okadar arkadaşımıza bu marjin denize düşen yılana sarılır misali özenti oluyor kalanında orada kaybetmelirinden korkarım.

1BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Tmm abim teşekkür ederim sizlere @Şahmeran_2525

1BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Haa, bu arkadaşla başla mesela:)

-1BeğenmedimŞikayet

NAZAR ()

Marjin 50 ile 250 dolar aralığında merakınızı giderecekse kazanç kazançtır ha 10 dolar ha 500 dolar hergün 50 dilar ayda 1500 dolar ediyor benim için . sayfada o kadar konuşmanın arasında benim attiklarimmi görüntü kirliliği saygilar

2BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Hayırlı kazançlar ablam acaba bu uzay mekikli 21 x li bu işlem kaç usd lık işlem onuda paylaşsanız bence daha şeffaf olur kazanabiliyor görüntüsü daha gerçekçi olur bu işlem 500 dolar üstü ise saygım sonsuz risk alıyor kazanıyor helal olsun derim. Eğer bu işlem 10 ila 50 dolar aralığı ise bana sadece şu an görüntü kirliliği aaa herkes kaybederken ben kazanıyorum gibi gösterişten öteye gitmez.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum