Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Ben anlamıyorum burayı
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()sorun değil hemşerim farkındayım yeni gördüğünün
Tanemsu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Mesajını yeni gördüm kusura bakma bayafır girmiyorum
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Saygı bizden değerli kardeşim. Sende sağol varol kendine iyi bak görüşmek üzere…
2BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()teşekkürler kardeşim elimden geldiğince uğramaya calışıcam sizleri de ben inan unutmuyorum sagol varol kardeşim saygılarımla
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kardeşim arada birde uğrasan seni unutmuyoruz. Allah'a emanet ol hayırlı geceler…
2BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()@Tanemsu tesekkürler hemşerim nasılsın seninde yeni yılı kutlar mutluluk ve huzurlu geçirmeni temenni ederim müsait bir zamanda ulaşabilirmisin bana
@Sucu6464 tşkler abim mutlu yıllar dilerim
@ZazaRamazan21 tşkler kardeşim mutlu yıllar dilerim
@Kerim5461 tşkler kardeşim mutlu yıllar dilerim sevgiler saygılar
Tanemsu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Mutlu yıllar
1BeğenmedimŞikayet
ZazaRamazan21 ()Aleyküm selam hocam iyi ve güzel bir yıl olsun hepimize
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Aleyna ve Aleyküm Selam İsmail kardeşim bilmukabele iyisindir inşallah uzun zamandır görüşemedik Rabbim işlerini kolaylaştırsın zorlaştıtmasın inşallah sevgiler saygılar