Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()22,025 yi 21,99 yaparak altına imzamı attım arkadaşım :)
@Hümanist
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet dipler yükseliyor. Hareketli ortalamalar da haliyle yükseliyor. 20 Aralık itibariyle sıkışma devam ediyor. 22.89 kritik seviye. Oranın kırılmasında 22.025 usd ye kadar düşüş ihtimali doğurur. Ancak 24.365 usdyi de yukarı kırarsa minimum 24.85 usdye gideriz diye düşünüyorum.
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()1809 üstünde pozitif ve 1809 kırmadıkça 1830 yetmez 1840 a kadar çıkabilir arkadaşım. t hü
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam Altın onsu 1830 a kadar koştursak mı :))) ytd
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()tabanı yukarıya çekiyor ancak fakat ama lakin tepeyi yukarı atamıyor. Sıkışma var ve bir yöne evrilmesi şart. Emareler yukarıyı işaret ediyor. Ama pek tabiki bunun burası gümüş ons. Serseri mayın misali ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Tabanda 22,90 seviyeleri demokresin kılıcı gibi sallanıp duruyor. Tavan desen 24,40-24,50 yol verirse zaten önü epey açılacak. İzleyip göreceğiz bakalım arkadaşım . Tamamen hayal ürünüdür
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Teşekkürler cümleten bol kazançlar. Evet ufak farklar oluştu :) Yatay bantta kaldı gümüş 24.299 usd tepesini geçemedikçe bir süre daha yatay bantta hareket edebilir. Ancak yeni yıl sonrası fazla sürmeyip bir tarafa gideriz diye düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Bugün seninle rakamlarımızda biraz ayrıştık arkadaşım :(
Eline emeğine sağlık bol kazançlar diliyorum