Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu grafiği dün attım burası alım yeri idi burada alan tepede 24 üstünde satmış olsa şimdi yine girmiş olsa yine tepede takip edip satar olay bu. Anlatmaya çalıştım dün ama alım yapıp ta satan oldu mu bilmiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Dostum Ben alım satımı önceden makaslar açıkken bazen 1 gün bazenb 1 hafta bazen 1 ay yapıyordum. bu makaslarla artık çok zor birde sürekli takip gerekiyor... Ben şimdi Senede maksimum 3-5 defa alım satım yapıyorum. bu metaller bir yükselişe geçince alım fırsatı vermeden devam ediyor. Treni bi kaçırırsak, arkasından bakakalıyoruz...
Tabiki herkesin bir yatırım stretejisi var, İnşallah herkesin isabetli, kazançlı ve Bereketli yatırımları olur.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eyvallah kardeşim. Benim rakamla işim olmaz uzun vadeciyim diyorsun yani. Ben girince çok uzun bekleyemiyorum aslında en az 2 yada 3 aylık periyotlar ile hareket etmek lazım. O aralıklarda biraz teknik olarakta takip edip gir çık olsa çok iyi olur. Yolsa al aylarca bekle ozaman da aradaki kârlar gidiyor kardeşim. Neyse herkesin kendisine göre bir hedefi ve alım satım stratejisi var saygı duyuyorum. Bu arada hayırlı cumalar kardeşim. Allah'a emanet ol…
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Çok Şükür iyiym Dostum, siteye ara ara girip yorumları okuyorum.
Ben elime para geçtikçe rakama çok takılmadan metallere ufak ufak ekleme yapıyorum... gerisi nasip kısmet
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Buradan alınanları üstte dirençte satın bence çünkü belli aralıkta git gel yapıyor dedim umarım takip edenler olmuştur.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Buradan alan olmuş ise bahsettiğim üstteki direnç yerlerine neredeyse gelmiş ve ben olsam aldığımı takip edip çıkardım al- sat çılar için diyorum. Tabiki bu benim görüşüm akşam da yazdım bu grafikte destek noktasını ve üstteki direnç yerlerini. Ben herzaman ki gibi gördüğümü yazar çizer kararı sizlere bırakırım. Saygılar…
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim kardeşim. İyisin umarım? İyi sar sarmala ama yakın bir tarihte farklı senaryolar olabilir bence dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum. Şuanlık belli bir aralıkta git gel yapıyor her ikiside ama asıl beklediğim şey gerçekleşmiş değil henüz. Altın için iyi bir sarkma olmadan girmem. Gümüş için ise parçalı alımlara başlayacam ama ondada beklediğim bazı durumlar var takip ediyorum bakalım. Bu grafikte belirttiğim üst dirence doğru gidecek gibi ama yorumdada bahsettim akşam direnç benim için üst nokta ve satışı hakeder al- sat çılar için diye düşünüyorum. Altta destek aldığı yeri akşam grafik ile belirtim zaten ve yukarıya döndü tahmin ettiğim gibi. Mesai saati dışında olduğu için alamadım dolar da yoktu kaldı öyle. :) neyse kardeşim görüşürüz yine kendine iyi bak tamam.
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Emeğine sağlık Kardeşim. Ben Gümüşleri Altın ları sarıp sarmaladım. satmayacağım, hatta düşerse eklemeye devam etmeyi düşünüyorum...
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Rahat bırakmazlar gibi geliyor bana ama bakalım. Çıkmasını istemiyorum bize zararı oluyor düşme olasılığında ise diğer yandan zarar olur dengeli seyir ederse daha rahat girerim diye düşünüyorum. Nasip kardeşim benim için şimdilik sorun yok siz zarar etmeyin bari. :) ben çıkıyorum hayırlı geceler kardeşim.
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Doğru diyorsun aslında ama dolar bana hiç sağlam gelmiyor bu aralar birazda ondan temkinli davrandım. Yılbaşı bir geçsin bakalım ondan sonra farklı arayışlar içerisine gireceğim mecburen. Önerin için teşekkür ederim kardeşim eyvallah. :)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun. Elimizden geldiği kadar belki işinize yarar diye paylaşıyoruz, inşallah faydası olur.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bakalım inşallah.
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)