Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()108.50 veya 108,60 dxy giderim diyor arkadaşım. Seninle birlikte kerim arkadaşıma da baktırdım hatta grafiğine. 103,80 nin üstünde yön yukarı diyor bana t hü
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Teşekkürler. Evet yukari ve aşağı yönlü degerler nerdeyse kusurata kadar benzer:) Dxy kritik yerlerde geziniyor açıkçası. Bu ayı 104 aşağısında kapatırsa düşme olasılığı artar. 104 üzerinde kaldıkça ise yine bir zirve yapar. Ancak bu kez yukselisi baslatirsa 114 gibi bir değer beklemiyorum açıkçası. En fazla 109 yazmıştım önceki dxy analizimde. Su Fed faiz işlerine bakıyor durum. Tekrar 50-75 bp arttırımlar olursa dxy ve 10y yine yükselir.
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Zaten senden şüpheleniyorum arkadaşım hep aynı rakamları veriyoruz seninle. Dxy hariç bakış açılarımız aynı :) ikizim yok lakin olsa sen olurmuşsun :)
Şaka bir yana başarılar dilerim arkadaşım
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()@HÜMANİST_ Bende de bir 13.73 tl desteği var. Dun paylaştım. Çok güzel alım fırsatı olur.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Teşekkürler. 24.05 usd oldugunda aldım sanırım. Aşağılar gelirse ilave ederim. Önce küçük parçalar düştükçe daha büyük miktarlarda alım ile devam.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
asfar ()kaçtan aldın hocam bereketli olsun