Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 23:20:27
EUR 35.9598 23:20:27
USD 34.5492 23:20:27
ALTIN ONS $2717.4500 23:20:27

Konu: 22 aralık 2017ye ait bir foto

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

btc 4 h da deadcros başlatmış 17200 üzerinde kalmazsa düşüş hattına devam edebilir
Altcoinler yatay giderse biraz canlanıp inişe meyilli yükseliş için haberler olması lazım değişik borsalar bu inişte batmaya devam ederse altcoinler yada ustcoinler stopsuz işlem yapmak bence sıkıntılı
Kisaca yükseliş hattından uzaklaşıyor btc ve altlar bir an önce toparlar inş
Stopsuz bekleyen ler var yada 1 ay önce alanlar terste kaldi

Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sadettiin88 ()

Burada aba altı sopa bence
Chz ve diğer tayfalara
Ayağınızı denk alın demek istedi

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Alt coinler her zaman aşırı risktir çok zenginde edebilirler tam tersi batıradabilirler ama bitcoin bu sistem çökmedikçe var olacak şuan kriptoya girecek olan btc almalı yükseliş trendinin başladıgı kesinleşirse altlara para atılabilir garantici olanlar bu şekilde hareket etmeli

sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

sadettiin88 ()

Sec başkanı bile coin firmaları kontrol
altına alınmalı yoksa bu işin sonu gelmez(batışların) dedi

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Justin sun konuşmuş yatırımcılara tekrar güven aşılamamız lazım diyor yani yolunacak yeni kurbanlar lazım diyor belliki içerde pek para kalmayık

0BeğenmedimŞikayet

sadettiin88 ()

Çökmesi için sürekli söylemler var heryerden
mantar gibi bitiyor

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Şuan para kazanmak degil nakitini korumak daha önemli benim görüşüm çünkü sürekli fiyatı düşen bir piyasadayız olası bir finalde aranacak şey nakit olacak ben şuanki btc yi 20bindeki hareketlerine benzetiyorum düşmeyecekmiş algısı yaratıyor ama yukarı çıkacakta gücü yok yani nakiti eritmeye daha meyilli bu piyasa

0BeğenmedimŞikayet

sadettiin88 ()

Bu hatayı acemiliğimde sand de yapmıştım
Bide k3p3r de

1BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Stopsuz işlem açmak çok riskli zaten şuan btc de yüzde 5 10 düşüş olsa alt coinlerde mal boşaltmaya giderler yükseliş için daha zaman var düşüncesindeyim mart içinde hareket başlayabilir tahminim

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Şu anda düşen bıçak tutulmaz moddayim
buralar yeterli indi deriz iniş daha derinleşir. almayiz artar en iyisi hareketsiz kalmak stoplu işlem yapmak
Ne zaman gelecek bakalım yükseliş hatti bu sene de yalan oldu

0BeğenmedimŞikayet

fırat33 ()

Kardeşim cvp devam diilmi

0BeğenmedimŞikayet

Tengri07 ()

Ben 2020 de 145 dolar dan almıştim 20.000 $ lık 138 adet ve 140 dolara düşünce panik yapmiş ve 148 den satmıştım ?

1BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Eth 5 yıl önce 639 mart 2020de 84 dolar şuan 1200 ilginç gerçekten coinlerde 1 ay bile çok uzun bir süre belki seneye bu vakitler bedaymış almadık diyecez yada tam tersi ada ama genel olarak çogu alt coin 2017den çok aşagıda

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Eter ilgi çekici 639 way be
@Roketci_1234 idolum eth mi didin short mu anlayamadım

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum