Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu da o grafiği paylaştığım zamanlar. 2 ay geçmiş vay be!
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()2 ay evvel takibe aldığım noktadan döndü o gün bugün dür bu grafiği atıyorum buraya bu grafiğide unutmadım sürekli takipteyiz ve devamlı yukarıya gidiyor inişli çıkışlı şekilde. Bize o günden beri eleştiri var bu rasyo hakkında ama gerçekler de ortada kardeşim. Bunlar silinmiyor burada duruyorlar. Adam ne emek veriyor ne bir şey tek işi geliyor buraya pervasızca eleştiri ama neyi eleştiriyor sorsan kendisinin de haberi yok. Malesef böyle insanlar yüzünden bir arpa boyu yol alamıyor ve sürekli gereksiz münakaşa içine çekiliyoruz. Yazsak suç sussak olmuyor. İşimize bakalım diyoruz ama onada izin vermiyorlar. Normalde saçma sapan tartışmaların içine girecek bir insan değilim ama buranın atmosferine kapılıp gidiyoruz bazen.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Biz rasyo yu takibe alalı 3 hafta olmuş ve buradaki fibo iyi çalışmış. O dönem ben bunu attığımda 70 bekleyenler vardı. 75 Altın da kalmadığı sürece yukarıya dönebilir demişiz ve ilk direnç sonrası ikinci dirence doğru hareket etmiş. Bu grafiği takibe devam rasyo tafarında.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bana göre bir sebep arıyor birşey bekliyor sanki? Acaba powel olabilir mi ne dersin?
Ankara0668 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bakın 2 hafta önce attım ve takibe aldım. 75 üstü kalırsa bir üst noktaya gider dedim ve sürekli olarak takip ettim ve sonuç olarak takip ettiğim noktaya yani zurnanın zırt dediği yere kadar geldik!
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bazıları birileri yine birileri geldi şelalecilik yapıyor desede biz haftalar öncesinden yazdık paylaştık takibe aldık ispatı da burada. Gördüğümüzü takibe alırız gidişat tahmin ettiğimiz gibi ise burada bunu paylaşmaya devam ederiz yoksa bırakırız. Sürekli vurgu yapmam zarar etmeyin diye yoksa paylaşım yapmam kendim takip ederim. Evet tahminler herzaman tutmaz tutacak diye bir kural da yok zaten ama tutanların peşine gitmek gerek diye düşünüyorum. Saygılar Allah'a emanet olun…
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Valla bende olsam elimde mal olsa böyle yapardım herhalde :) bereketli olsun kardeşim sarkmaları değerlendir ama aşırı çıkış bekleme kâr oldumu çık bana sorarsan. Hayırlı geceler kardeşim Allah'a emanet ol…
efe35izmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu rasyo nun hangi seviyesine kadar çıkacağına bağlı kardeşim. Kademe kademe giderse giderek geri çekilen bir gümüş ons görebiliriz son direnç seviyesine kadar ama seviyeler arası git- gel veya farklı bir hareket yaparsa onuda takip etmek gerek şimdiden ezbere yorum yapmak doğru olmaz bence. Burada aylık grafikte baktım ay kapanışı ve bir sonraki ay mumu bakalım nerelerde kapanacak? Haftalık kısmınada bakarız müsait bir zaman. Yarın bakıp atarım seviyeleri ve bazı detayları tamam.
Ankara0668 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Estağfurullah Efe kardeşim ne hocası ya :) ne yaptın sen alım var mı yoksa bekliyormusun?
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Rasyo için daha önce attığım grafik ve yaptığım yorum burada bakın inceleyin. Biz anlık olarak ortaya atlayıp aklına esenleri buraya yazanlardan değiliz. Günler haftalar öncesinden yazdık ve kenara çekildik ara ara da girip hatırlatıyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Önemli değil kardeşim puanlama olsa ne olmasa ne senin canın sağolsun. :)
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Öyle kardeşim aynen.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eyvallah kardeşim sağolasın. :)
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sağolasın kardeşim eyvallah. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz faydası oluyorsa ne ala kardeşim. Bir menfaatimiz yok kendimizede çiziyoruz burayada atıyoruz ama bazen anlamsız eleştiriler olunca da üzülüyor ara veriyoruz. Keşke olmasa insanlar birbirlerine karşı keşke daha saygılı anlayışlı olsalar diyoruz ancak ondada muvaffak olamıyoruz olmuyor. Umarım bir gün o güzel günlerinde görürüz burada.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu grafiği 6 gün evvel attım ve rasyo hala belirttiğim seviyeyi alta atmadı her defasında orada takılıp geri yukarı dönüyor belli bir aralıkta yukarı ve alta bu noktaya gelip duruyor. Gümüşün tırmanışa geçmesi için bu seviyenin kırılması ve Altın da kapanışların olması gerek diye düşünüyorum. Şimdilik bukadar, takibe devam…