Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Ben kardeşimin dikkati ile cvp aldım beklemeye geçtim
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()sıkıntı yoksa sıkıntı var demektir ; ) buralarda kendisi az önce spell shortluyordu bir parçada ben aldim sattim
Bahçede çay kahve keyfi yapıyor; )
@Roketci_1234 kral ziyaretçin var nerdesin )
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Nerde bizim kardeşimiz, sıkıntı yok diilmi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Roketci kral mi onun roketi bozulmaz sitede idolum dediğim tek kişi o ; )
Nice hustad görünümlü acemileri roketine takip uzayda boşluğa atar o ; ) konfor listemiz bile benzer iyidir idolum ; ) aslında gizli balina kendisi ; )) 10 k dan az aldığı zaman gözüne uyku girmez; ))
NAZAR için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NAZAR ()Tmm abi elimde kardemir d ve alark var şimdi full ama takibe alıcam çok saol abimm can abi yok bişey olmadı inşallah roketimi bozuldu ki yazık ya
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Estğfr sizin riskiniz sizin karınız daim olsun inş
Bagfs dikkatimi çekti 43 ve 41 stoplu 62 ye kadar artabilir
Hekts ile kar ve finansal veriler yakın ve sanki ucuz kalmış bi incele istersen 15 haziran 2021 de bi yakın izleme pazarı haberi vardı fakat veriler iyi gibi geldi bana
0BeğenmedimŞikayet
NAZAR ()Verdim yazdım ya abi yüzde bilmem kaçla sayende
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Hnt yi ne yaptınız
1BeğenmedimŞikayet
NAZAR ()Çok saol abim iyiki varsınız
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Bereketli olsun iyi uçuşlar)