Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()allah gönlüne göre versin arkadaşım sana 3 bana 1 versin
Ankara0668 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ankara0668 ()Kâr kısmını siyiralim o zman üç aşağı beş yukarı. Dususde Gr dan cogaltalim :)
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()farketmez arkadaşım gümüş ons 24,25 satış yeridir ons un satılması demek otomatikman tl bazlı düşüş demek gramlarda da . ben gümüş tl için 11, xxx ler artık yok dedim lakin 13, xxx ler için bişey diyemem arkadaşım bence var ve aktif t hü
0BeğenmedimŞikayet
Ankara0668 ()Ben gram da yim abi kâr var şu an satsam bu kez de 14 Altın da alım fırsatı verir mi bilemedim
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()vallaha arkadaşım abd nin satma ihtimali yüzde 51 alma ihtimali yüzde 49 diyebilirim. saat 17:30 açılışla beraber göreceğiz ancak fakat ama lakin 23,83 e 4 kez gelmesi hayra alamet de değil yani. kırmayı gözüne kestirmiş gelip gelip taciz ediyor. Sana dün işaret fişeği attım 24,25 nasip değilmiş satmak ordan dimi senin için t hü
0BeğenmedimŞikayet
Ankara0668 ()Beklesemmi acep veriden sonra bı atak yaparmiki
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()ya da sırf bana yıldız vermemek için bana özel yaptılar bunu. kontrol edebilecek arkadaş var mı rica etsem? yorum yaz kısmında grafik ve çiz menüsü herkeste var mı
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()allah allah oldu ya :) demek yıldız olmadan da grafik atma özelliği vermişler arkadaşlar bilginiz olsun.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.