Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
krmeylmz34 ()Yazdığın doğru ama misal 65 te fullemişsin onu 23 04 te satınca öğrendik aldığın esnada misal ful aldım değilde büyük oranda alım yaptım şeklinde de söylesen yeterli
Ben o alımı kaçırdım, bilen biri rehberlik etmeyince alacağımız satacaıımız yerlerde hata yapıyoruz etiketlersen çok makbule geçer, benden yana için rahat olsun, biliyorsun bir umut zararları telafi etmeye çalışıyorum yoksaa da canın sağolsun
gorkemmmmm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()teşekkür ederim kardeşim ben paylaşım yapıyorum önemli rakamları verip al satlarımı da yazıyorum isteyen işlemini yapar beni anlamanı isterim.
kuveyte üçüncü yazışım 2 kuruş düşürdüler bence herkes şikayet ederse düşürürler hayırlı günler.
krmeylmz34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
krmeylmz34 ()@Görkemmm kardeş maşallahın var al satları çok iyi yapıyorsun, alım yaparken beni etiketle dedim etiketlemiyorsun, canın sağolsun ağzın yandığı için sende haklısın, Kuveyt mesajını okudum, benim fikrim o şekilde yazılınca çok ciddiye almayacaklarını düşünüyorum
En azından @asfar gibi terniyesizler falan diye başlamak lazım :)
1BeğenmedimŞikayet
Melike_03 ()Bende şikayet yazdım gönderdim. forumdaki herkes şikayet edip bu işin üzerine giderse daha iyi olur. tabii ne kadar işe yarar bilinmez. bankanın pek umrunda değil kaybettiği müşteriler
1BeğenmedimŞikayet
Net_X ()akrife geçin derim orada parite gayet güzel