Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0501 23:18:45
EUR 36.2441 23:18:45
USD 34.4892 23:18:45
ALTIN ONS $2669.2850 23:18:45

Grafiği gönderen: celik2119

Gripin fiyatının yıllara göre değişimi.

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

-1BeğenmedimŞikayet

Eva16 ()

@celik2119 malesef öyle hocam

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tzo_ ()

Celik bey merhaba bu hafta tapi isim var euro altin ne olur bugun cikmadim ama risk mi aldm bilemedm carsambaya kadar zamanm var

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Sgklı olan da %10 ya da %20 ilaç farkı ödüyor. O bile çok büyük rakam tutuyor artık.

Eva16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Merhaba. dolar da düşüş beklemiyorum.

Barış55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Barış55 ()

Hocam iyi günler. Elime yeni geçen bir para var. dolar a geçip işlem yapmayı düşünüyorum. Direk buradan dolara geçmeli miyim yoksa bir miktar düşme ihtimali var mı?
Teşekkür ediyorum...

0BeğenmedimŞikayet

Eva16 ()

@celik2119 hocam eşim ilaç mumessili , bu sabah konuştuk gripini ağzım açık kaldı .1 TL olması gereken Gripin ya fiyata bak. Zira antibiyotik fiyatlarında oyle , SSK sı olmayanın Allah yardımcisi olsun :(

0BeğenmedimŞikayet

abdullah112 ()

Gümüşü fiziki alın furyası var ortalıkta.
Neden illa fiziki diye soruyorum. sebebini açıklayamam, açık açık söyleyemem deyip şifreli birşeyler söylüyorlar hiç anlamadığım.
Sizce neden illa da fiziki gümüş diye bastırıyor birileri?
Birileri bankadaki gümüşe mi çökecek? Ya da fiziki almayınca gümüşün kıymeti mi azalacak?

-1BeğenmedimŞikayet

Arıcı_bal_polen ()

18 lerden alanlar bir senedir vade olarak zararda

hayaletordulu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

memetli ()

Temel hocam bgn nakide sıkıştım fiziki bozdum 4 adet cumhuryt 6950 den
Merak ettiğim fiziki satimlarda haftasonu haftaici farkı mi War yoksa piyasası zaten 6950 falan mı

0BeğenmedimŞikayet

hayaletordulu ()

her sene dolar senesi zaten çelik hocam. son bir yılda 2ye katladı

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

bakalım lütfen.. fakat ben bunlara da elimdeki usd miktarını arttıracak bir şeyler yapabilir miyim diye göz koydum zaten.. son zamanlarda dxy ile usdsek parite sini beraber takip ederek ve sek al sat yaparak usd arttırabildim birkaç kere.. emtia ile arttırmada hâlâ beceriksizim.. platinle dener miyim acaba, diye düşünüyorum..

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Temel analiz olarak seneye dolar senesi olma ihtimali daha güçlü. Tekniğe bakalım

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Samsunlu55_61 ()

altını anlıyorum da gümüşün takı dışında fizikisini ne yapacan satamazsan ytd

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Önümüzdeki hafta neler olur.. konusunda fikrim olmasa da, kapanışlara bakarak usd 'ciklerimle parça parça almak üzere platin ve sek'e göz koydum şimdilik @celik2119 hocam, ne dersiniz?

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Gümüşü fiziki aldığınızda bozdururken makas farkı çok olur.

can999 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

can999 ()

Hocam birşey danışmak istiyorum size, gümüşü fiziki mi öneriyorsunuz yoksa bankadan sanal alımı mi?

2BeğenmedimŞikayet

tekaüt06 ()

Otlar da pahalı mirim, sabır telkin ederler:)

report için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

tekaüt06 ()

Ev, araba 3x yaptı diyorlar bir de, bakın 9x yapmış gripin, bir senede.
Çıksorut'tan ev alacağına gripine yatırsa, köşe olurmuş adam:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum