Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
siriuss_Ayşegüll ()Ahahha cok komik hocam asirlardir burdasnz arada izne gonderiyorlar galiba sizi :)))
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Flama hedefi kaç olur hocam seykmde
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Size dizi rek. lamı yapmışlar)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Boğa flaması hazırlığında 13.10 kırılımı ile
İbrahim_47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yeni maliyetlenme 7.31 üzerinde iki günluk mum kapanışı
Vatan1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutağa24 ()Keşke herkesin üslubu sizin gibi olsa.
0BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Şaka yapmışlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Guzu ()Anlayamadım. Üslup, polemik vs vs vs bu yasağa çok şaşırdım. Yersiz buldum şahsen.
0BeğenmedimŞikayet
90_lı_yıllar ()Sizden şüpheleniyordum zaten hocam . Zamanda yolculuk:)
0BeğenmedimŞikayet
Doruk18 ()Şaka yapmışlar hocam:)))1899
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()değmiş ama, tebrik ediyorum, valla çok beğendim..
ashcoffee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ashcoffee ()Sırf bunu yazabilmek için başka bilgisayardan account umu açtım :)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
svedrif ()hocam yok böyle bir şey.. tarihten gelen insan ünvanını hakettiniz.. ışınlanma yeteneğinizede hayran kaldım :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()çok iyi, layk vermekle yetinemiycem, ayrıca söylemem lazım :)
ashcoffee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ashcoffee ()Asrın hatası yapılmıştır olsa olsa sayın ASRN :)
0BeğenmedimŞikayet
Vatan1453 ()Hocam Pinsu ile ilgili yorumunuz nedir. Sağ olun
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@ASRN hocam hangi üslup bozukluğunu, polemik vs. almışlar anlayamadım..
0BeğenmedimŞikayet
R_R_Denktaş ()Şaka gibi. Uslubunuza en cok dikkat eden kisi olarak bu karara cok sasirdim acikcasi. Gecmis olsun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()altı ucu bir sistem @ASRN hocam, ne anlar ustadan? :D ben sizin gibi bir ustayla karşılaşmış olmaktan gayet memnunum..
0BeğenmedimŞikayet
Ndys ()Bu ithamlar size mi sayın @ASRN ? … Sistemin epey kafası karışmış. Borsa iniş çıkışları sistemi olumsuz etkilemiş sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
MURAT__1 ()Sistemin işine gelmemistir ustam. Emek veren, meyva veren agac taşlanir.
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Ne demek bu hocam bir hata vardır
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_47 ()Hocam seykm yorumunuz sizden ricam