Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Haha ne güzel olmuş işte
Genzo34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Genzo34 ()Ah ah hocam
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Bizde zamanında aldiklarimuzi unursaydik köşeyi dönmüştük :)
Genzo34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Genzo34 ()Abi geçen gün işyerinden bir arkadaşım ntgaz halka arz olduğunda almış unutmuş BIST ilede alakası yok işte dedim gel her ay maaşından benim aldığım hisseden al felan adam bir açtı banka hesabını şok oldummm çocuk orda ki parayı görünce miras kalmış gibi sevindi adam almış unutmuş :)))
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Bu hangi kağıt hocam
0BeğenmedimŞikayet
SamyeLii ()Yıl bazindada hemen hemen yerinde saymış pek anlamam ama teknikte fena degil sanki 3.70 lerin uzeri gideri var gibi
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Takibe alalım o zaman, Aşcioglu yeni normalde artık 5-6 fk ları aramayın bunlar 12 -13-14 oldu diye yorum yapmış.
SamyeLii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SamyeLii ()Fk 11.48 yillik 1.39 yapmis sadece yazmistim dusmedi sanırım yorum
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Avod spek hisse diye biliyorum fk sı kaç bunun?
0BeğenmedimŞikayet
SamyeLii ()Petunun fii tarihinden kalan az bisi var anapara tümden çıkmıştım onda yeni maliyetlenmek icin avod kesiyorum
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Gıda yok eksik olan bu :) varmı düşündüğün birşey fk sı düşük olan.
0BeğenmedimŞikayet
SamyeLii ()Amin sagolasin , gida olarak neler var elinde Halil
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Tşk ederim inşallah cümlemize olsun.
1BeğenmedimŞikayet
SamyeLii ()Çokta secenek yok zaten digeri fksi 55 lerde bereketli olsun insallah
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ben bundan bir parça aldım samyeli.
0BeğenmedimŞikayet
SamyeLii ()Dogalgazmi alıyoruz evlere :))
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Sende ne anılar vardır üstad ))
Mumlar_ın_lordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynen hasan bu, tsk ederim.
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()61 üstü hedf 80 tl
1BeğenmedimŞikayet
Mumlar_ın_lordu ()Ahaha anılar anılar biran da gözümde canlandılar ::)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@deLiogLan_ bu degilmi