Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 10:00:46
EUR 35.9598 10:00:46
USD 34.5492 10:00:46
ALTIN ONS $2717.4500 10:00:46

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Gumus ons 4 saatlikte de ufaktan bir negatif uyumsuzluk var. Bilgi olarak ekleyelim. Fiyatlar birkaç yeşil mum daha yaksaydi olusmayacakti yani sınırda NU yeni yeni oluşmaya başladı diyelim.

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Aslında geniş plandan bakınca birçok canak kulp ihtimali vardi. 22.5 usd yi pas geçti 23.24 usdyi de şimdi 24.18 ve en tepede 26.2 usd var. 26.2 usdden 23.24 değerine çok sert düşmüştü ve derin bir canak oluştu sonrasında. Bir kulp yapar mı yapabilir. Fed bunun sebebi olur mu olur. Diğer ihtimal Fed olumlu olur gider çanağı 24.18 değerinde yapar oradan bir kulp yapar. Bilemiyorum artık haftaya Çarşamba harita belli olur.

es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_bombastic_es ()

beklediğim çanak mis gibi oluştu
ama küçük bir sorun var
şu an ya çanağa kulp yapıp yukarı atacak yada satış derinleşip ikili tepe çalışacak
bunu beklediğimi dün de söylemiştim
dilerim şu an sadece kulp oluşturur asya satış derinleştirdiği takdirde güzel bir düzeltme kapısı açılır

YTD

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Sayılır elbet :) Ben dün beklemiyordum ancak bugün veya haftaya su 23.44 ve 23.52 usd de zorlanır sonra gelir diye bekliyordum. Yükselişte dususte belli şartlara bağlı ben hemen gelir diyemiyorum birçok yer için. Adım adım gidiyorum ancak suralar asilirsa bu değeri görürüz şeklinde bakıyorum genelde.

es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

es_bombastic_es ()

dün 23.50 için belki yarın yahut yarından da yakın demiştim
sence bu vuruş gol sayılır mı?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum