Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Onları bilmiyorum
Fin34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fin34 ()@celik2119 üstad seçime kadar banka hisseleriyle ilgili beklentiniz ne.
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Evet hocam kesinlikle öyle ben emlak inşaat sektöründeyim ve Yarım kalan inşaat veya boş arsa göremez oldum artık. Kentsel Antalya da çok hızlı ilerliyor 1 1 daireler 2 milyon dan başlıyor
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bunun özel bir durumu var. Borsa %150 artarken bu hisse üçte birine düştü çünkü inşaat durduruldu. İnşaat tamamlanırsa 5 katına kadar çıkma potansiyeli var. Az miktarda kenarda durabilir. Türkiyede başlanan inşaatlar genelde bir şekilde tamamlanır.
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Sevgili hocam emlak ve inşaat sektöründe genel olarak artış bekliyorsunuz bu yüzden Eregl sise gibi hisseler aldınız. Gyo şirketleri arasında özellikle bu hisseye mi dikkat çektiniz yoksa avgyo gibi hisseler de düşünülebilir mi ? Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Fin34 ()Ichımoku al vermiş hocam günlükte kırmızı bulutu aşarsa girmek mantıklı olur mu
0BeğenmedimŞikayet
robespierre ()aidat dedim ama yıldat olmalı, tesis bittikten sonra artacaktır ama içindeki aktiviteler devre sahiplerine ücretsiz olursa sorun değil aksi durumda 'bir kere ödeyip ömür boyu ücretsiz tatil' vaatleri gerçekçi olmuyor.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Metrekareye göre alıyorlar. Haftalık 100 metrekare için 2000 tl civarıydı hatırladığım kadarıyla.
robespierre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
robespierre ()aidatları konusunda bilginiz var mı devremülklerde en büyük sorun aidat konusudur.
0BeğenmedimŞikayet
Ülker345 ()Teşekkürler hocam.
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu projeden devremülk almıştım. Tamamlanırsa para kazanır bence. Y. sal bazı engeller var, onları aşıp aşamayacakları önemli
Ülker345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ülker345 ()Elinde olmayanlar alabilirmi hocam yoksa önceden alanlar tutsunmu demek istediniz.