Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 17:50:42
EUR 35.9598 17:50:42
USD 34.5492 17:50:42
ALTIN ONS $2717.4500 17:50:42

Konu: Yatırım tavsiyesi değildir.

Benim şu ana kadar gördüğüm trend hiç bir zaman doğrusal bir hat olacak şekilde oluşmaz , bunu son aşamada yaparlar öncesinde yolu oldukça dolambaçlı yaparlar ki kararsızlık had safhada olsun.

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Karayel12 ()

tamamdır hocam 112 anladım. sana zahmet olmassa şayet yine ytd olmaddan soruyorum :) teknikte gorunuyormu bilmem şayet gorunuyorsa yani karşılıgı varsa dxy 112 ye gelirse ons karşılıgı kaç olabilir. gumuş ons kaça tekabul eder.

Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Dxy güçlenmesi demek , uluslar arası piyasalarda dolar ile fiyatlanan ürünlerin dolara karşı değer kaybetmesi demektir. Genelde bu sonuca yol açar. Bazen istisnai durumlar olabilir ama genel hareket bu oluyor.

Orucbeyli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Turgut4407 ()

dolar indexsi yukselecek 112 bekliyorum buda onslari assagi ceker @Auto™ @Orucbeyli demek istedi

Orucbeyli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Orucbeyli ()

Kardeşim bunun meali nedir acaba

2BeğenmedimŞikayet

Auto™ ()

Merhaba arkadaşlar @Turgut4407 @Karayel12 ben dxy de artış bekliyorum , yaklaşık 2-3 haftadır 112 dxy hedefim olduğunu belirtiyorum. Şimdilik aynı noktada gidip geliyor , zemini sağlanmlaştırıyor , haftalık dxy göstergesinin dönüşe geçmesini bekliyor olabilir. Dxy artarsa artık nasıl bir sonucu olabileceğini bence yazamaya gerek yok , ben bildiğimi okuyorum dxy zirvede iken düşecek diye bildiğimi okudum , şimdide düşüncem bu şekilde.

Karayel12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Karayel12 ()

hocam eline saglık. grafigi pek anlamıyoruz. rakamlar ile ne demek istedigini anlatsan daha faydalı olur inş. al sat yok. sadece grafikteki beklentini ydt olmadan rakamlar anlatırsan. ilk like benden.

0BeğenmedimŞikayet

Turgut4407 ()

Hcm Merhaba! Macd çizgisi yukari kirmasi alim yerimi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum