Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()10.59 tutamazsa 10.00civarı takip edilebilir... ytd diyelim hocam...
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Halil lafını edince bakmıştım.. bir tık daha aşağıda kapandı.. sanıyorum ki henüz geri dönüş alameti de yok..
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Vay vay neler var buralarda hocam; )eski hissem... emeğinzie sağlık..
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ():))çok sağolun hocam ben uyanı bir şekilde uygularım eksik olmayın:)sevgiler saygılar berkeetli kazançlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()iyiyiz şükür, sizi sormalı.. bir sıkıntı olmasın da işten güçten olsun.. iyi mesailer, hayırlı işler bol güneşler; artık hangisi uyuyorsa :)
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Usta selamlar eyvallah:)
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Sayın hocam çok giremiyorum artık işler yoğun.. nasılsınız? :)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Çok şükür abi sabah sasa ekledim iyiki de eklemişim yüzler gülüyor keyifler yerinde bin şükür.
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ve Aleyküm selam abim merhaba hoşgeldin nasılsın.
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bereketli olsun insallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()orge aldım biraz 28,25'den, arz ederim..
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Saygi duyuyorum düşüncene @Hakedis2 ve @Halilibo06 göremedim bende aksam gelirler belki.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()hiç önemli değil, arkadaşım olduğunu saygı duyduğunu biliyorum; puan falan hikaye :) sağ ol yine de düşündüğün için. @Hakedis2 nereye kayboldu yine?
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bir de su puanlamayi acsanda rahat rahat begensem :))
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Dikkat ettim nu görünüyor aynen.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()üst yorum @deLiogLan_ odas'ı günlükte böyle görüyorum.. kısa trend desteği 9,22.. morlar da ona inen yoldaki ara destekler aşaa yukarı.. bunda bir uyum sorunu varmış galiba, o konuyu bilmiyorum.. rsi tepeleri aşağı giderken fiyat tepeleri yukarı gitmiş; sonra da düşüş.. bir nevi tuzak işlemiş herhalde..
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eline saglik takipteyim.