Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Ozdumanus ()Allah razı olsun hocam. Allah işinizi rast getirsin
1BeğenmedimŞikayet
ZazaRamazan21 ()Cansın abim hayırlı geceler bazen sohbetiniz bölmeden bende gizliden dağıtıyorum abim :)
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Zazam hayırlı geceler sanada like ları verip cikayim kardeşim sağlıkla kal
ZazaRamazan21 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ZazaRamazan21 ()Hürmetler benden abi cansın enerjine hayranım Allah işin rast götürsün
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben bu işleri bir senden birde asrn ustadan öğrendim sağolun nezaman birşey sorsam hep nazik bir dil ile cevapladınız sayenizde birşeyler öğrenmeye çalıştım ve öğrendiklerim ile insanlara da birşeyler anlatmaya çalıştım. Yeri geldi yine sizden destek aldım. Size karşı ve bir iki kardeşime karşı ayrı bir muhabbetim var sağolun varolun abi ancak biliyorsun bu işlerin zor tarafları da var ve bu beni zorlamaya başladı artık. Vefa yok, saygı yok, emeğe saygı yok, bunun yerine boş lak lak var, ha- ka- ret var, acayip acayip eleştiriler var, varda var abi biliyorsun sen bunları ve artık inan zorlamaya başladı. Sanırım kenara çekilip izlemenin vakti geldi.
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Vay benim can kardeşim gelmiş hoş gelmiş. Ne iyi ettin Ramazan. Sevgiler hürmetler.
ZazaRamazan21 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim. Bizim burada bulunma amacımızın temel gayesi, bir ufak yardımımız olurda hiç yazmalarına bile gerek içlerinden bile olsa site üyelerinin Allah razı olsun cümlesine nail olabilmektir. Biz de aynı şekilde karşılık veririz. Ondan gayrısı ancak kayadan toz alır. Bana site yönetiminin yaptığı haksızlıkları yazsam olay olur. Beni onlar dahil kimse bu siteye getirmedi, onların zoruylada gitmem. Ancak olsa olsa üyeliğimi iptal ederler, sizlerin kalbindeki yerimi değil. Sevgiler saygılar.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ZazaRamazan21 ()Emeğine kalemine sağlık hakan abe
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Abi tamam şimdi gördüm. Doğru diyorsun abi ama parmaklar zarar görmeye başladı! Bende sizin gibi yapıp sonunda çekilecem kenara abi artık yapacak birşey kalmadı malesef.
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim can kardeşim. Sevgiler saygılar.
Yasin14 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yasin14 ()Emeğine sağlık Hakan abi
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Abi emeğine sağlık güzel bir çizim olmuş. :) bunlarla uğraşmak yerine beni nelere mecbur bıraktılar kafam çok bozuk abi. :(