Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()33,66 aldım zborsa dan verelim mi sence salıyor
asimavii için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
asimavii ()hekts tam dedim yerden sekmiş 33.76 :) alan olduysa bol kzançlar ben almadım alamadım yetişemedim
1BeğenmedimŞikayet
asimavii ()bende yok hiçbiri , benim vazgeçilmezim var arclk 2023 için topluyorum
REMOZDLY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REMOZDLY ()sizde bu düşen hisselerden hangisi var
0BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Bilgi için teşekkürler, peki Kontr Hktm Gesan Smrtg Yeotk bunların durumu ne olur?
3BeğenmedimŞikayet
asimavii ()sabah attığım düşüş yüzdelerini takip edeceğiz artık , çünkü tahtada korku ve panik var satış emnri geçen emri de silemiyor yasak var tahtada
ya büyük bir balina gelecek tahtayı bir kalemde 1 milyar ile kaldırcak satışlar karşılancak sonra alımlar gelecek kalkacak yada emir yasağı kalkması gerekiyor tahtada satış büyük ağırlık da
halilx16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Merhaba, taban yemezse dönebilir yazmışsınız ama maalesef taban yedi, bundan sonrası için ne dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
FU_lin ()aynen öyle usta :))
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Acelemiz yok izleyelim sabırla :)
FU_lin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FU_lin ()panik satışı olmasa düzelecek gibi aslında usta
1BeğenmedimŞikayet
Deryagol3838 ()Evet sonradan gördüm
.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Düşüncemi az asagi da belirttim günaydın derya :))
Deryagol3838 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FU_lin ()korkan arkadaşlar emir girmese sıkıntı yok gibi aslında
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol3838 ()Günaydın halil. hektas. grafigi ne diyo.
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Emeğine sağlık tsk ederiz grafikler için bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Şöyle söyleyim her ikiside birer taban daha yerse ikisinide eklemek icin emir gireceğim.
FU_lin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gm2717 ()Tamamdır su an anladım çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
FU_lin ()inşallah döner diyelim usta emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()bugün taban yemezse dönebilir sasa
18.62*8.50 usd bazlısı = 158.10 burası kırıtik yer olur
gm2717 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gm2717 ()Günaydın emeklerinize sağlık:) Sasa için nereden çıkmalıyım grafik yorumlamayı bilmiyorum ama -43 aşağı yukarı üç dört taban daha mı yapacak demek hocam bana ufak bı yorum yapabilir misiniz