Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
can999 ()Hocam portföyümüzün %kaci gümüş , satıs rakamınız nedir?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bilgim yok maalesef
Lordd için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Lordd ()Celik kimteks ile ilgili dusuncen nelerdir iyi yukseldi kagitlari
0BeğenmedimŞikayet
MazideKalan ()teşekkürler hocam.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kasım enflasyonu Aralıkta açıklanacak. Muhtemelen bu ay düşüş başlar. 80 civarına iner. Seneyi de muhtemelen %70 civarında kapatır. Aşağıda bir tablo paylaşmıştım.
MazideKalan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gümüş için mi yazıyorsunuz? Ben gümüş satmadım.
Gezginci45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MazideKalan ()Çelik hocam merhaba, kasım ayı enflasyon oranı için bir tahmininiz var mıdır? Toplu iş sözleşmemizde bu ay gelecek oran baz alınacak. Aralıkta açıklanacak rakam ama baz etkisi ile düşük çıkacakmış. EKİMİN
%85 geldiğini düşünürsek Kasım için hangi banta olmasını bekleriz.
0BeğenmedimŞikayet
Gezginci45 ()Hocam satmistik duzeltme geli diye simdi yukseldi 20.4 geli diye siz tekrar almadiniz herhalde sizi hep takip ediyorum cunku
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Üfe çok önemli değil. Çekirdek enflasyon önemli.
Turgut4407 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgut4407 ()Ufe de dusuk gelirmi beklentiniz nedir hcm
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sa. as biterse avro parite si yükselir. Devam ederse tekrar düşer. Ben kışın biteceğini düşünüyorum.
team için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Matrah düzenlemesinin etkisi 2-3 ay sürer. Avro yükseldikçe araç fiyatları hızla artar. Muhtemelen sonra bir de ÖTV indirimi gelir
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Kısa süreli mi olur yani sıfır araç fiyatları düşünce alıp düzenleme kalkınca yüksek fiyattan satarlar.
0BeğenmedimŞikayet
team ()hocam euro beklentiniz nedir acaba
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Matrah düzenlemesi gelecek. O da sıfır araç fiyatlarını aşağı çeker
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Otv indirimi de yalan oldu sanirim. Suan arac piyasasinda bir durgunluk var gibi. Sifir arac almak mantikli mi bu donemde ozellikle yil basindan once?