Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0495 00:31:27
EUR 36.2116 00:31:27
USD 34.4781 00:31:27
ALTIN ONS $2669.2000 00:31:27

Grafiği gönderen: super_conqueror

Lokomotif bitcoin de 18k üstüne kadar bir tepki yükselişi bekliyorum.Yukseliş 5 dalgalı olmak zorunda.Sonrasında tekrar aşagı dönecek.Kesinlikle tavsiye degildir.

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Dorukdeniz ()

Yok kardeşim, almıyorum hicbirsey, sayfaya da girmiyorum çoğu zaman, sadece kurlara bakıp çıkıyorum. Aldım az birsey 6 ay önce daha da bıraktım.

$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

$LOST$ ()

evet benım ya eskılerden kımler var dıye bakıyordum senı gordum. ıyıyım bende bıtcoın mı alıyorsun hocam

Dorukdeniz için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Dorukdeniz ()

Sağol iyiyim Oğuz sensin değilmi seni hatırlıyorum tabii sen nasılsın

$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

$LOST$ ()

doruk hocam nasılsın benı hatırladın mı :)

Dorukdeniz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ardabalık ()

Kim haklı kim haksız bilmiyorum ama şu cümleye katılıyorum: "Biz böyle tiplere tepki göstermez isek sayıları hızla artar. Hak edene hak ettigini vermeliyiz. Malesef tepkisiz bir toplum olduk. Herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda".

İşin acı yanı bizim toplumumuz da bütün toplumlar da hep böyle olmuş oldum olası. Homo sapiens türünün %90'ını her zaman Homo sapiens subsp. aşağılıkus alt türü oluşturuyor malesef. Yani insanları içeren bir etkileşim söz konusuysa sonrada üzülmemek için sürekli bu gerçeği akılda tutmak lazım.

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Evet abi. Bilen biliyor. Ama Biz böyle tiplere tepki göstermez isek sayıları hızla artar. Hak edene hak ettigini vermeliyiz. Malesef tepkisiz bir toplum olduk. Herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda.

kyumcu_ozturk için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kyumcu_ozturk ()

Yaaa Halil bırak şunlarla uğraşma kardeşim biz seni biliyoruz tanıyoruz kardeşim

1BeğenmedimŞikayet

Dorukdeniz ()

Hocam dört bir yandan saldırıya maruz kalmışsınız, ben çok uzun zamandır birsey yazmamıştım ama size yazılanları görünce dayanamadım , sinirlerinizi bozmayın, herkes kendi riskini alsın.

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Aynen. Tahmini yapmakla kalmıyoruz birde danışmanlık hizmeti verecegiz. Üstüne özür dileyecegiz. Oh ne ala. Kolysa gelsin Herkes yapsın. Bu bilgileri ögrenmek uygulamak kolay sanıyorlar.

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

O diyor ki burdan al burdan sat de, danışmanlık gibi, mal yükselirse niye demedin düşer se niye demedin vsss

2BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Ya bi git. Senin le mi ugraşacagım.

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Grafikte zaten yeşil '2' 16k civarına düşüş görünüyor. Daha neye baktıgının farkında degil birde hesap soruyor :)

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

Yeni günah keçisi sen oldun galiba ahaaa

2BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Ben'im işim gücüm bir hayatım var. Her dakika burada olmam mumkun degil. Siz'de bu riski aldıysanız Ben^'im gibi bekleyecekseniz. Yada zarar kes yaparsınız. Tahmin yapıyoruz diye Siz'in esiriniz mi olacagız? Bir daha lutfen muhatap olmayın.

0BeğenmedimŞikayet

Mumlar_ın_lordu ()

Üstad bende uydum bşr üstada battım nasıl olacak ne yapacağız :)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Önce saygılı ol ve uslubuna dikkat et.

2BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Ben Sen'in babanın oglu yada emir erin degilim.

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Sen'i engellerim bak.

0BeğenmedimŞikayet

Panalgine ()

Bana öyle geliyorki millet korkudan orada inecek oradan Fed gevşemesi ile vuracaklar gibi sonrada 18 satanlar 27/30 aldırıp bir silkeleme yaparlar nasıl senaryo ? Çok hoş ve güzel dimi hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum