Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Bipara ()@Alton usta bilgiyi verdi üst yorumda @Que Hayırlı işler olsun BIST ailesi
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Tesekkürler hocam bilancosunu incelednz mi? Baya begenilmis bir de yuzde 11 temettu acıklaması yaptı dohol?
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()6.25 5.81 5.50 rakamları günlükte destek takip edilebilir ytd 4 s grafik pozitif 7 ye gidebilir
Bipara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bipara ()Teşekkür ederim hepimizin ki inşallah Emeğine sağlık.
27accouant27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Bereketli olsun insallah.
0BeğenmedimŞikayet
Bipara ()Eyvallah muhasebeci, haklisin. Var olasın... Gözüme batıyor tam yeni kanala giriyor hop 5.80'lere düşüyor. Bundaki parayı halka arza atayım ben. Öyle de bekliyoruz böylede.
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Oyle baktm cogu da bedava demis dikkatmi cekti hisse de ucuz diye smdi %11 temettü acıklaması yapmıs..
1BeğenmedimŞikayet
Bipara ()Bilancoya aldanma, dohol'u sana tam anlamıyla anlatacak kişi eski bir doholcu olan @Alton abi söyler. İskeletini biliyordur onun eminim.
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Valla borsada bazen kimin ne yapacagi belli olmaz. Ona siz karar verin
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Hocam cift haneler icin dohola bakar mısın cok ucuz denilmiş genelde.. bilanco begenilmis
0BeğenmedimŞikayet
Bipara ()Hiç iyi değil hemde. Bunda zaman kaybı yaşamaya basladigimı düşündüm. Güzel kar bıraktı çift hanelere kadar tasiyayim dedim yorar beni bu.
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Valla bu adam elindeki mali satmadan, paralarini tahsil edip borcunu odemeye kalksa tikanir kalir. Ayrica gecen seneki kar orani %15, bu sene %18 sence iyi mi?
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()İnşallah belki bilanço ile tekrar yukarı atar diye düşündüm kötü değil blanco sonuçta 10 yıllık bir şirket değil ki yeni şirkete göre iyi değil mi sizce
1BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Ablam once arkadasa cevap vereyim sonra size doneyim olur mu?
1BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Bakip bilgi geceyim hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Hocam ögrenmek iicin soruyorum.. nesini begenmediniz?
0BeğenmedimŞikayet
Bipara ()Muhasebeci merhaba. Derhl hakkında ne düşünüyorsun. Bilançosu iyi gelmişti
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Gunlukculerin riski budur. Kismet, kar ile cikarsiniz insallah.
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Al tut değildi günlük tradeyde ama takılı kaldık maalesef
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Valla al sat tut diyemem. Karar sizin. Sonra ucar bilemem. Benimki sadee o goru. Ama bilanco iyi degil derim.
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Zaten aldim 2 gündür tersteyim çıkmak için bekliyirum
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Iyi degil bilginiz olsun. Bilancoyu umrsamayip ucururlar mi bilemem karar sizin. Ama yatirimciyi cekmek icin cazip bir bilanco degil.
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Teşekkür ederim :)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Evet canım bilanco güzel. Yüzde 220 kar acıklamıs
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()iyi mi sizce yarın conse artıya geçer mi