Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ereğli yükselme sebebi maaden bulmasi
GRAMCIYIZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Mepet yabancılar topluyordu geçen sene 2 gün sona bilanço var bakalım nasıl gelecek.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Fk si yüksek fd favok kötü olanlardan uzak durun 500 tane hisse var geleceği veya hikayesi olsa tamam diyebiliriz ama yok
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Tunç satiroglu izle uzun vade için teknik bilmiyorsanız ve temel bilmiyorsanız faydasını görürsünüz
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()mepet aldım ve ben de despec düşünüyorum ersu dan kurtulabilirsem tabi
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Rica ederim. İyi araştırın bence ama yatırım yapmadan
En son 90 liradan aldığım naten bugün satıldı 141 kusurattan yerine cimsa ekleme yapılıp kallarina despec ve konka alındı.
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()parodn 2 numara ereglı
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()Yanlış anladınız ben soru amaçlı sordum eleştirmek için değil, ki zaten 1 numara ereğlı %10 yaptı bile, bu verileri yatırımlarda da kullancağım inşallah. teşekkür ederim paylaşım için
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ucuz değil zaten
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Burası alıntı bilgi amaçlı faydalanması . diye paylaastim
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()Ayces? Yok
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Fko. dd. favok olarak siralamislar