Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Evt hocam bu durumda rasyo. ile gümüşü ayakta tutmaya çalıştıkları ortada ama dediğiniz 2.5 yil önceki rakamların kısa vadede gelecegini şuan hiç düşünmüyorum ozlellikle Fed dahada agresifligine devam etmişken
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Diebright ()87.5 bizim için önemli onslarda satışların devamı veya toparlanış için bir fikir verir. 2.5 yıl önceki zirvenin aşağıya kırılımını tetikler ve uzun süreçte yine 62 değerlerine götürür. Bu da onslarda tekrar kuvvetli alımların geldiğine işaret eder. Yakın zamanda fibo 0.5 üzerine çıkıp kalıcı olamaması iyi olmuş yoksa tekrar yukarılara giderdi. 87.5 değerinin Altın da seyrine devam etmeli onsa yatırım yapanlar için.
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()2 saatlikte dipteyiz. 18.8-18.9 usd aralığını test ettik. 4s indikatör dip yapmadı henüz. Buradan biraz yükseliş sonra tekrar düşüşe devam düşünüyorum ben. Nereye kadar çıkar nereden döner şimdilik bilemiyorum.
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Saat 14.49 da 0.6075 ten %25 aldım hocam. İnşallah terste kalmayız :)
şahin_şahin1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()gelirse 18.80 de yüzde kaç oranında girersin arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Hocam eline emeğine sağlık. saat 3 verileri nasıl etki eder.
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Hocam asıl merak konusu bendede gümüş rasyo hala dediğiniz 87.5 rakamın Altın da
Geçende böyle oldu tüm göstergeler kotuyken rasyo atak yaptı
1BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet 62.05 değerinden gelen yükselen trende değdi ve yukarı attı. Hala 87.5 değerinin aşağısında olması olumlu. Altın ons 1617 gümüş 18.8 usd daha da önemlisi gümüş 18.66 usd takip edeceğiz. 18.8 usd kırılmaz ise buradan parça alım yapabilirim.
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Hocam dun döndü ordan sanki