Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Clemam ()Peyzajci hangi kağıt o bizim necen haberimiz yok:))
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Insallah dostum kazancindan garip gurabanin hakkini ayirip teslim etmeyide unutmayasinki veren rabbim daha cok nasip etsin
Ordulu_Demir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ordulu_Demir ()Bereketli olsun. Ben 2021 haziranından beri gümüşte dünyaları kazandım çok şükür. Rabbim helaliyle harcamayı nasip eylesin cümlemize
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Saygi duyarim bende uzagim dedim simdi icindeyin iyiki icindeyim dostum
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Gentsn den bir atak bekliyorum ama asla ytd bende yuklu var bu gun biraz hareketlendi yarin tavan bekliyorum
Uygur063 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ordulu_Demir ()Ben borsadan uzağım. O yüzden 1/milyon olsa girmem.
0BeğenmedimŞikayet
Uygur063 ()Bugün yarın yeni kağıt varmi
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Nisanda 7.22 tl olan bir kagit simdi 155.80 oldu yuzdeligini sen hesapla dostum
1BeğenmedimŞikayet
Ordulu_Demir ()Ev ve araba bankalar kredi vermediği için bir süredir yerinde sayıyor. Ama akaryakıt 8 ayda 4 misli oldu. Gıda 2-3-4 katını görenler oldu.
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam birkac tavan yaptirip duzeltmeye goturuyorlar genlede cok saglam kagit olmadikca sasa gibi kagidin olsun 78 de aldik 131 di en son
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gecen seneye göre kazanan emtıa ev araba oldu borsa dolar Altın hepsı gerıde kaldı
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Su an benden kagit istemeyin bu isin ustalari kenara cekildi beklemede bir isik gorursem yazarim
GEÇİLMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Dostum karini alip onunla yeni kagit aliyoruz sifir malitete kadar dusurup uzun tuttuklarimiz var tabiki
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Allah bereket versın tavandakı hıssetı satma beklet bence sonra sattığına pısman olursun yıne de sen daha ıyı bılırsın
0BeğenmedimŞikayet
Ordulu_Demir ()Aslında elinde ticari emtia olan hepsinden çok kazandı. Ama borsa geçen sene 6 dan 12 ye çıkan gümüş gibi yatırımı koruyor. ama yine de koruyor. Gümüşü alıp satabilen kazanabildi sadece
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Buna katılıyorum :)
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Dostum persembe hocamin isaret ettigi akcns aldim 37. x bu gun 48. x sattim dusun 4 is gununde 8.42 tukas aldim yarisini 13.50 yarisini 18.80 de sattim krvngd aldim yuzde 38 kazandim daha ne diyeyim yeotek aldim bir ayda yuzde 107 daha ne diyeyim
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Hayırlısı be kardeş düze çıkartırsın hepsini yarını bir görek borsada hangi kağıtları alıpsun sayar mısınız
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Bu sene borsa yılı oldu . Gumus hüsrana uğrattı mılletı arada yızde 3-5 artıyor sonra verdıgını alıyor
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Haa bu arada teneke de var zararkes yapmistim bir kismini ordan gelen ve biriken tl yi bistte degerlendiriyorum tenekede var bolca hala sarikizda platinim yok malesef; ((
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Bist cok iyi 12 15 kagitla surekli degistiriyorum hergun bazen ust uste bunlardan 3 u 5i tavan yapiyor
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Maşallah Allah arttırsın. Bakmam lazım onslarin hareketlerini bile çözdüm diyemiyorum. Borsa çiğner beni :) Yalnız ASRN hoca ile irtibatı koparmamak gerek. Dalgalı denizde yönünü kaybedene yol gösterir.
1BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()Maşallah hocam çok emek veriyorsun ellerine saglik.
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Senide bekleriz orda kagitlara grafik hazirlarsin dostun masallah hersey cok guzel
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Zarar bitti artik para sayma makinasini cikardim yerinden ; )) dostum varolasin
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Helal sana peyzajcı tenekeden kurtuldun borsada mı kazanıosun:)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Teşekkürler borsa isleri gumusun verdiği zararı ve zaman kaybını cikartiyordur insallah.
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Emegine saglik dostum aksam kahveni yolladim