Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Gumo_ ()Bende yeni hesap açtım hocam kurye geldi hesap fx açacağım 15 kuruş sizinki fazla herşeye rağmen daha düşük diye duymuştum o yüzden açtım
Bakalım ne olacak
fatih_278 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fatih_278 ()şuan banka alis 11.77 satış 11.92
Gumo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gumo_ ()Sizde kaç kuruş n kolay
fatih_278 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avcılar_2 ()Benimde 12 kuruş, değiştirmiyorlar maalasef, çok şikayet ettim, müşteri hizmetleri ile konuştum düzelteceğiz dediler hep aynı
CENKK için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CENKK ()Teşekkürler
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Bu ekran görüntüsü ile şubeye gidin müşteri yetkilinz ile görüsun
1BeğenmedimŞikayet
_sans_ ()çok iyi kardeşim!
1BeğenmedimŞikayet
fatih_278 ()başkan n kolay neden 17 kuruş 24bsaat
0BeğenmedimŞikayet
CENKK ()Benimki hep 12 Kr sabah akşam
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Sabah 9 ve akşam 18 arası bu kur simdi 12 kurus
0BeğenmedimŞikayet
CENKK ()Özel kuru nasıl aldınız