Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Nereye kadar çekilir buradan kisalarda hep tepedeyiz bir ufak düzeltme gelebilir gubi
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hıcam Astanın aldığı gümüş sevilir biliyoruz belli olmaz tabi bunların işleri
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Tam yazıyordum uçuşa geçti:) Rasyo gumus lehine Altın onsta hacimli yükseliyor. 19.66 usd üzerinde kapanislar da geldikçe 19.94 beklentim gelecek sanki. Henuz satmadı Asya da. Bu yükselişin bir düzeltmesine gelebilsek :)
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Şunu beklediğim için küçük bişey çıktım
1BeğenmedimŞikayet
Diebright ()19.66 usd kâr realize edilebilecek bir yer. Kalanlar için ise yukarılar beklenebilir. Altin onsa dikkat iyi geliyor. Rasyo da gumus lehineyken güzel bir yükseliş görebiliriz.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()İşimiz ters köşe olmak gümüşte satsakta alsakta şaşırmıyorum artık.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Aynen bu sefer de almadık diye ters yaptı bize :) Yine 19.66 usd ye takiliyor ancak piyasa açılışlarına hacim kaybetmeden gelirse bugun çok daha farklı degerler görebiliriz.
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()1 k çıktım sadece düşerse çıkmadım dememek için 63.14 ten
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()ayar sız teneke tam gününde coştu. :)
1BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yok 19.2 usd vardı. Ancak su an yok artık ful dolar . Fede daha fazla dolar ile görseydim keske. Erken çıktım :)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hocam gümüş varmı sizde alım yapmamıştınız sanırım?
1BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet son dönemlerde oluyor. Asya kendi de kapanışa doğru satabiliyor. Dune göre 75 cent artti. Az değil. 1 gün bile olmadan herkes bütçesine göre güzel kâr alabilirdi gümüşten. Bu kez 19.66 usd yi kırmaya daha güçlü geliyor. Gele gele bugünü buldu gumuste :)
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gunaydın Asya'nın aldığını Avrupa sarmaşığını bir kez daha gördük . Rasyonun 83 e gelmesıne ragmen 81 e doğru gitmesi şaşırtıcı olduğu kadar yenı alanlar ıcın tehlıkelı durum yıne de eskıden berı alan alsın dedık alamayan da bakar . fırsatlar bıtmez fed oncesı bu yukselıs ve rasyo durumu spek kokusu verıyor bana . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Terste_Kalan ()Evet diyorum ya alan da satanda, alamayan satmayan da hep pişman:) benim dün 18,95 den bile parçam vardı bekleyemedim:(
Kısmet neyse o olur. Şükretmeyi bilmek gerek.
1BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Teşekkürler. Kaçan kar miktarını hesaplamakta can sıkıyor. Kendimizi avutalım gel gel yapıp yarın akşam düşürecekler diye :) Asya kapanışı ve Avrupa'nın ilk açılış saatlerinde iyi bir satış gelirse günlük al sat için duruma bakacağım.
Terste_Kalan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terste_Kalan ()Ellerinize sağlık üstadım.