Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Fedle dahada düşürmezler mi kardeşim. 16.38 geldi Bu arada
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()@Mehmet43bjk rasyo 86,3 beklentim vardı.. geldi döndü. normalde formasyon bitti.. düşüş beklerim. gümüş ons yukseliş beklerim.
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()bu arada 4 ,5 hafta yanlış anlamadan dolayı istemeden kırdığım xxbirzamanlar arkadaştan hakkını helal etmesini rica etsem iletirmisin
https://yorum. altin.in/tum/gumus
@muz69
0BeğenmedimŞikayet
gülerc ()Merhaba bugün platin için düşünceniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Avcılar_2 ()Aynen usta
4BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()birilerine yukleyiniz manasında yazmadım zaten.. her önüne gelene itibar etmeyiniz , aslında çoğunun yazdıklarına itibar etmeyiniz.. istişare ediniz ama ona göre işlem yapmayınız. bu bende olsam aynı şekilde.. 1 kaç saat önce yılmaz avanosa sordu. avanos daha dipler beklediğini yazmıştı. oda zararkes yaptı.. sonra avanos hisse senedinden kazandım. gümüşle dalga geçiyorum diye yorum yaptı.. bu oldumu... ? bu yazılacak bir şeymi..
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ben işlem yapmayı düşünmüyorum. sizin alım satımınıza karışmam doğru olmaz.
KISMETM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Symlic ()Aynı. Çıkmak için Pazartesi bi yükseliş görürsem çıkıp fed sonrası tekrar yuklerim.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()evet öyle bir şey.
krmeylmz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Bu gün için ön görünüz nedir dostum 19.30 ağırlıklı ortalama satıp yer açalımmı yoksa devammı ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Aynen o tetikledi ya ne bileyim aldık işte birilerine yüklemek olmaz çok şükür ki elimde mal var ama kızdığım nokta 1 yıldır 11lerde
0BeğenmedimŞikayet
krmeylmz34 ()@xxbirzamanlarxx az önceki 19 33 ten 19 07 ye ordan direk 35 ten 40 ne oldu ki böyle atak yaptı
short long diyorlar ne olduğunu tam bilmiyorum o olay mı?
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Rasyosuda bi düşemedi çizmiyorsunki şöyle obolu bişey(rasyoda
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()sanmıyorum. rasyoyla oynarlar sanıyorum.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()17 le uzun süre gelmez.. kralsa50 gibilerine itibar ederseniz böyle olur.. ))
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Gümüşte 19 Altın a gider o zaman :(
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()altın ons 1633 gitsin bekliyoruz.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trabz10 ()Yaklaşık 10 gündür zamansal olarak hep aynı senaryo iyi de zaman geçirmişler.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Aynı taraftayız yükseliş bişey de artık bu sefer :)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Hocam bende 30 kilo var bekliyoruz ama hep 11lerde bir türlü geçemedi para ziyan oldu alırken 17 ler gelecek diye aldim ama 1 senedir buralarda
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ful gümüşte bekliyorum..)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Hocam düşüş mu yükseliş mi beklentiniz ne yönde güzel hicam