Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()@Eagle13 rica ederim abla sayfayi elimden geldihince uyarmaya calisiyorum.. insallah faydalanan oluyodur...
0BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Tşk ederim maliyetim 3.82
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Kardeşim bilançosu iyi gelirse zamanla 7 tl gibi bir fiyata gelir daha yeni halka açılmış düşüş bitmiş buralarda dip yapmaya çalışıyor alıcılarla sabırlı beklersen kazanırzın yukardan aldıysanda maliyetini yeni alımlarla düşür ytd
Aliisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Bu kağıt hangisi ? 5.79 dan kalkan?
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Mrb hocam ulufa için düşüncenizi ogrenebilirmiyim şimdiden teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Bereketli olwun usta 5.79dan kalkmis asagi salmadsn devam etmis gidecegi belliydi farkeder etmez sayfaya attim insallah faydalanan olmustur... bereketli olsun...
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Bu da kalkmis, degerlendirene bereketli olsun...
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Teşekkür ederim sağolun sizede hayırlı kazançlar.
Eagle13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Hosgeldiniz. Sizi uye olmadan cok takip ettim sayfanizi, sonra ben uye oldum siz yazmaya ara verdiniz. Sizi sayfada tekrar gordugume cok sevindim. Hayirli kazanclariniz olsun
1BeğenmedimŞikayet
Kio ()Olur kardeşim suan yürümeye başladı 5.9 dan alın bu kirazdan kalmaz birazdan dedik alan bize dua birçlu artık
0BeğenmedimŞikayet
Nuri71 ()Eyvallah abi :)) yola devam
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Dualari bolusuyoz ona gore bak sonra sey olmasin:)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Devam nereye çıkıyor sıkıysa çıksın :)))
Nuri71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Bak simdi bu nasil soru agzina aci biber surerim :))devam kardesim ne cikmasi daha otobana atlayamadik:)
Nuri71 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kio ()Günü 5.86 üzerinde kapatsın yarında aynı şekilde devam etsin ilk hedef 6.4 oranında üzerine çıkarsa 6.48 6.77 sonrası 7.86 ondan sonraki yolculuk 10 tl.
0BeğenmedimŞikayet
Nuri71 ()Abi disardaydim aksenden ciktinmi devammi
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()@Kio usta sabah attim grafigini krndim de aldim 5.86dan.. giderse dualari bolusek anlamam ben:)ytd..